pe 15.10. klo 18:30

KooKoo - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pöytä on katettu huippuväännöllä! Saako KooKoon huima kotivire jatkoa?

KooKoo isännöi Sportia perjantai-illan trillerissä Lumon Areenalla. Joukkueet ovat Liigan viiden ottelun kuntopuntarin kärkiosastolla, eikä ihme. Molemmilla ryhmillä on ollut alkukaudella todella nälkäinen ilme ja kumpikin on pystynyt lähes ottelusta toiseen kiusaamaan isompiaan. Tulevaan taisteluun molemmat joukkueet lähtevät kuitenkin tappio niskassaan, kun Sport taipui ensimmäistä kertaa kotonaan keskiviikkona HPK:ta vastaan ja KooKoo puolestaan hävisi KalPalle tiukassa väännössä Kuopiossa.

Erinomaiseen lentoon KooKoon saanut Olli Salo on joukkueineen kerännyt viidessä edellisessä ottelussa hienot kymmenen pistettä. KooKoo on koko sarjan toiseksi paras kotijoukkue, kun kuudessa Kouvolassa pelatussa kamppailussa pisteitä on taulukkoon karttunut peräti 16. Vastaavasti Sport on ollut hiljattain todella vahvassa lennossa kerättyään viiden ottelun otannalla 12 pistettä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liigan parhaana kotijoukkueena alkukaudella viilettänyt vaasalaisryhmä ei kuitenkaan ole onnistunut Kuparisaaressa ja vieraspeleissään samalla tavalla. Reissumenestystä mitattaessa joukkue on vasta sarjan kymmenennellä sijalla. Viidessä vierasottelussa joukkue on kerännyt vaatimattomat kuusi pistettä ja omissa on kolissut peräti 14 kertaa.

Ottelun voi nähdä ennakkoon todella tasaisena, kuten vedonlyöntimarkkinakin pääasiassa tekee. KooKoolla on kuitenkin tilastollisesti selkeä kotietu, mihin lukeutuu myös erikoistilanteiden koti–vieras-vertailu. Sport taipui edellisessä ottelussaan Vaasassa kurinalaisesti pelannutta HPK:ta vastaan 2–4-numeroin, eikä vakuuttanut alkukaudelta tutulla tavallaan ainakaan hyökkäyspäässä laukaisutarkkuuden jäätyä vaatimattomalle tasolle.

Pelivalinnaksi nostetaan KooKoon voitto (1X2). Vaikka kertoimet ovat pääasiassa tasaiset, on Sportista veivattu silti ennakkosuosikki. Coolbet tarjoilee isäntien voitolle huomattavan kolmosen (3,00) kertoimen, joka halutaan hyödyntää. Kouvola on ollut kotkapaidoille perinteisesti vaikea paikka vierailla. KooKoolla on mahdollisuus napata revanssi, sillä se taipui kauden alkumetreillä huipputasaisessa kamppailussa Kuparisaaressa 4–3-lukemin.