Liiga ma 20.03. klo 18:30

KooKoo - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö pari lepopäivää kääntämään KooKoon kelkan? Tappara otti heti kuskin paikan ja tätä menoa sarja on pian ohi!

Maanantaina KooKoo on kovassa paikassa, kun avausottelun tappion jälkeen se palaa kotiyleisön eteen. Ensimmäisessä matsissa odotetusti Tappara oli usean askeleen edellä eikä loppulukemat 4-0 paljoa valehtele. Tietyllä tapaa tässä ollaan jo ratkaisevilla hetkillä KooKoon osalta, sillä tappio kotiyleisön edessä ja paluu Tampereelle 0-2 tilanteessa voisi olla jo liian kova paikka nousta takaisin sarjaan.

Tapparalta odotettiin pirteää starttia eikä ottelua ehtinyt vanheta kuin muutama minuutti, kun Jori Lehterä avasi maalihanat. Läpi illan KooKoolla oli haasteita päästä Tapparan maalia uhkaamaan ja toisessa erässä Tappara pääsi lisäämään johtoa ylivoimalla. Kolmannen erän alkuun Niko Ojamäen osuma aikalailla jo sinetöi matsin, mutta vielä lopulla Charle-Edouard D’Astousin päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena Tappara pääsi viiden minuutin ylivoimalle ja Lehterä iski illan toisen osuman.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Vihdoin KooKoo sai pari lepopäivää alle ja ennen kaikkea se tuli tarpeeseen ykkösvahdin roolia kantaneelle Oskari Setäselle. KooKoon ottelutahti on ollut karmaiseva viime aikoina ja Setäselle perjantain ottelu oli kymmenes peräkkäinen startti. Tässä kohtaa hänet varmasti halutaan takaisin askiin, mutta jossain vaiheessa sarjaa voisi luulla myös huilin tulevan tarpeen – toki kakkosvahdin roolia pitäneen Nick Malikin kausi ei ole ollut niin vahva, mitä viime kauden jälkeen kouvolalaisten leirissä odotettiin.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
”Mikä näistä oli se vetonappi?” 🎮

🥅 4-0 Lehterä (Savinainen, Ojamäki)

#Tappara #Liiga

Avausottelusta ei voida liikaa johtopäätöksiä vetää, sillä KooKoo joutui kohtuuttoman kovaan paikkaan rasituksen vuoksi, mutta tosiasia on, että mestarisuosikin ja viimeisenä pudotuspeleihin selvinneen KooKoon välinen tasoero on valtava. Vaikka nyt sopii odottaa hieman paremmin levännyttä kotijoukkuetta, hyppää Uhmapelaajat jälleen Tapparan kelkkaan. Lapulle otetaan vieraita -1,5 tasoituksella – uutena asiakkaana saat vedosta kaiken irti avaamalla pelitilin Galaksinolle!

Näin 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tappara -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.