Liiga ke 27.09. klo 18:30

KooKoo - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparalla iso matsi edessä – kuka löytyy tolppien välistä KooKoota vastaan?

Liigassa on keskiviikkona tarjolla viisi matsia ja Kouvolassa KooKoo saa vastaansa loistavan alun kaudelle saaneen Tapparan. KooKoo on ollut ongelmissa ensimmäisten kierrosten aikana ja puolestaan Tappara on näyttänyt hyvin vähän heikkouksia. Tapparan mahdollinen kierrätys maalivahtiosastolla voisi antaa isännille sauman yllätykseen, mutta joka tapauksessa KooKoolle on odotettava vaikeaa iltapuhdetta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Kuuden ottelun jälkeen KooKoon ainoat voitot on tullut häntäpäähän arveltuja Sportia ja SaiPaa vastaan. KooKoon kohdalla ongelmia on ollut useita, mutta varsinkin heikolla tasolla olleet erikoistilanteet on iso huolenaihe Tapparaa vastaan. KooKoon yli- ja alivoima kuuluu sarjan heikoimpaan kolmannekseen, kun puolestaan Tapparan alivoima on ollut sarjan kolmanneksi paras ja ylivoimalla vieraat on ollut sarjan tehokkain. KooKoon kannalta iso uutinen on se, että alun sivussa ollut ykköspakki Charle-Edouard D’Astous on jälleen kotijoukkueen käytettävissä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
He is back! 🇨🇦

D'Astous ja muut oranssimustat tällä viikolla kotijäällä kahdesti:

🎟️ 𝙆𝙤𝙤𝙆𝙤𝙤–𝙏𝙖𝙥𝙥𝙖𝙧𝙖: bit.ly/3rhtX5x
🎟️ 𝙆𝙤𝙤𝙆𝙤𝙤–𝙇𝙪𝙠𝙠𝙤: bit.ly/3PLOmJ8

#yksijoukkue #liiga

Kesän suurista muutoksista huolimatta Tappara on päässyt kauteen hyvällä rytmillä ja neljästä ottelusta on kertynyt täydet 12 pistettä. Tapparan kohdalla mielenkiinto osuu tässä matsissa maalivahtiosastoon. Ykkösvahti Christian Heljanko on toistaiseksi pelannut jokaisen ottelun, mutta nyt Tapparaa odottaa paikalliskamppailu Ilvestä vastaan heti torstaina. Liigassa vielä kokemattomalle Eetu Randelinille voisi siis odottaa ensimmäistä starttia tälle viikolle, eli joko Heljanko huilaa tämän matsin, tai sitten viikonloppuna HPK:ta vastaan.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Akut täynnä uuteen peliviikkoon: nordicplug.fi ⚡

Merkkaa kalenteriin - tällä viikolla kolme ottelua!

🗓️ Ke 27.9. klo 18:30 KooKoo vs. Tappara
🗓️ To 28.9. klo 18:30 Tappara vs. Ilves
🗓️ La 30.9. klo 17:00 Tappara vs. HPK
🎟️ Tappara.fi/liput

#Tappara #Liiga

Betsien osalta lähdetään hieman ennakoimaan Tapparan maalivahtiosaston kierrätystä ja lapulle poimitaan maltillisella panoksella isäntien vähintään kolmea maalia varsinaisella peliajalla. Tasoero toki on suuri, mutta KooKoolla on enemmän annettavaa mitä toistaiseksi on vielä nähty ja Tapparalla voisi kuvitella myös olevan katseet jo hieman kohti torstain paikalliskamppailua. Heljankon poissaolo olisi selvä heikennys Tapparalle, mutta ennen kokoonpanojen julkaisua panoksen kanssa pidetään maltti mukana.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.