Liiga la 22.10. klo 17:00

KooKoo - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako täyskäännöksen tehnyt Tappara tehtaan takuulla? 25€ Kirvesrinnoille takaa yhtä suuren ilmaisbetsin!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä Tappara-betsin kautta tallettamalla vain 25€.

Tappara on kääntänyt kelkkansa totaalisesti ja joukkue rullaa tällä hetkellä vastustajiensa yli liukuhihnatyyliin. Joukkueen erikoistilanne on ollut viime aikoina erinomaista ja maalinteko kirvesmiehistöä vastaan tuntuu tällä hetkellä olevan kaikille melkoisen haastavaa. Seuraavan haastajan KooKoon vahva alkukausi on historiaa ja meno on odotetusti tasoittanut – auttaako isäntää mikään tamperelaisia vastaan?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

KooKoo on napannut vain kaksi voittoa viidessä edellisessä ottelussaan ja tulostaso on ehkä jopa odotetusti hieman laskenut. Isäntä on melko tasaisesti sarjan ylemmässä keskikastissa kaikilla tilastoilla, mutta eniten se kalpenee Tapparalle erikoistilanteissa sekä oman pään puolustamisessa. Kirvesrinnat on ollut yksi koko sarjan vahvimmista erikoistilannejoukkueista 25,71% ylivoimallaan ja 86,21% alivoimallaan. KooKoo on osunut pelatessaan viidellä neljää vastaan yli 12 prosenttia heikommin ja vajaalla ryhmä on niin ikään ollut vieraita heikompi.

Tapparan poissaolotilanne on hieman parantunut ja esimerkiksi Sami Moilanen on palannut kehiin. Puolustaja Valtteri Kemiläinen puolestaan on yhä sivussa. Kaikesta huolimatta Tapparalla riittää leveyttä perättäisen pelipäivän kamppailussa ja eilinen 0–3-vierasvoitto Kuopiossa antoi varmasti lisävirtaa rattaisiin. Vilho Heikkinen torjui hienon nollapelin Jussi Tapolan miehistön tolppien välissä, mutta Christian Heljanko palannee uuniin Kouvolassa. Nollapeli oli Tapparalle toinen perättäinen ja kolmas viiden matsin otannalla.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Meidän tavoite, jälleen kerran: 👇🏼👇🏼👇🏼

🎥 @CMoreSportFi #Tappara #Liiga

KooKoo on viime aikoina tuskaillut pahasti maalinteon kanssa ja Tapparan verkkoon se on kenties vaikeinta kaikista ryhmistä. Olli Salon suojattien koko kauden maalikeskiarvo on ollut tasan kolme per ottelu, mutta viidessä edellisessä väännössä se on tehnyt osumia keskimäärin vain yhden kamppailua kohden. Kaikki matsit huomioiden viiden mittelön voittoputkessa porskuttavan Tapparan leveys on sellainen, ettei isännille hirvittävästi jää etua perjantaisesta lepopäivästä. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ huippuvireiselle Tapparalle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tappara” sisään talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 51,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.