Liiga to 30.12. klo 18:30

KooKoo - Tappara

Vastustamaton Tappara vyöryy käsittämättömällä varmuudella! KooKoo on taas jäämässä jalkoihin

Upeassa kuuden ottelun voittoputkessa Liigassa liihottava Tappara ei ole osoittanut mitään hyytymisen merkkejä. Joukkue pelaa vasta viikon ensimmäisen ottelun, kun se testaa KooKoon iskukyvyn. Viime aikoina tuloksellisesti hyytymään päin ollut kouvolalaismiehistö kävi jo tiistaina häviämässä Lukolle raumalla.

KooKoo on kolmen ottelun tappioputkessa ja kuudessa edellisessä kamppailussaan joukkue on napsinut vain kolme pistettä. Oli odotettavissa, että joukkueen meno tasaantuu käsittämättömän pitkän kärkisijoilla roikkumisen jälkeen, mutta mitään näin dramaattista mahalaskua ei olisi oranssimustille toivonut. Oli miten oli, nyt joukkue on tehnyt ainoastaan karvan yli maalin per ottelu kuuden väännön otannalla, eikä sillä pärjää hurjassa liidossa olevaa Tapparaa vastaan alkuunkaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tappara voitti kovavireisen Jukurit tapaninpäivänä ja nyt se on saanut huilailla alkuviikon. Pelaamattomuuden voi nähdä monella tavalla, mutta Tapparan rutiini on niin kovalla pohjalla, että sen ihmeempään yhtäkkiseen heittoon on tuloksellisesti vaikeaa uskoa. Joukkue on kuuden ottelun voittoputkensa aikana mättänyt otteluissaan maaleja keskimäärin 4,67 kappaletta, mikä on käsittämättömän kova luku ja reilusti yli nelinkertainen verrattuna isäntien vastaavaan.

Eikä kyse ole pelkästään maalinteosta, vaan myös siitä millaista uhkaa Tappara pystyy luomaan hyökkäyspäässä ollessaan. KooKoo saa olla todella tarkkana, ja vaikka kuinka tarkkana se olisi, Uhmapelaajat ei millään usko yllätykseen. Pelivalinnaksi on otettava vierasvoitto, jolle saadaan lahjana lähes kaksinkertainen palautus 1X2-markkinassa. Avaa tili ComeOnille, joka on luotettava ja nopeasti verottomat kotiutukset Suomeen maksava täyden palvelun vedonlyöntitoimisto. Meiltä saat ensiluokkaisen talletusbonuksen kyseiselle betsisivustolle, joten ei muuta kuin eduista nauttimaan.

10 euroa pelirahaa