Liiga pe 23.09. klo 18:30

KooKoo - TPS

KooKoon voittoputkelle ei näy loppua! TPS lähtee otteluun altavastaajana

KooKoo kohtaa perjantaina kotihallissaan TPS:n. Tähän mennessä KooKoo on voittanut kauden kaikki kolme otteluaan ja pyrkii venyttämään voittoputkeaan. TPS:n peli on ailahdellut runsaasti. Kertoimissa turkulaisia pidetään ennakkosuosikkina, mutta meidän mielestämme KooKoo on ennakkosuosikki ja houkutteleva pelivalinta. Etenkin, kun saamme lyötyä vedon ilman riskiä rahojen menettämisestä.

KooKoo on voittanut tähän mennessä Jukurit (4-3) ja SaiPan kahdesti (3-2 ja 4-1). Silti vieläkään ei ole nähty parasta KooKoota tai ehjää 60 minuutin esitystä. Joukkue kuitenkin puolustaa todella tiiviisti, joten hieman heikommatkin otteet ovat riittäneet voittoihin. Joukkueen peli on kuitenkin parantunut koko ajan. Erityisesti kakkosvitja on ollut erinomaisessa iskussa. Ruotsalaisvahvistus Linus Andersson on iskenyt kolmeen otteluun tehot 2+3=5.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

TPS on voittanut neljästä ottelustaan kaksi: JYPin ja Ässät. Raumalaiset tarjosivat turkulaisille turpasaunan 6-0 lukemin, ja Tappara oli puolestaan vahvempi numeroin 3-1. Ei ole mikään ihme, että turkulaisten pakka on vielä levällään, kun viime kauden isoimmat tähdet lähtivät ja uusi joukkue ei ole vielä hitsautunut yhteen. Toisaalta maalilla Lassi Lehtinen ei ole vakuuttanut. Nuori moke on näyttänyt hieman hermostuneelta ja osa kiekoista on painunut selän taakse turhan helposti.

Alkukauden perusteella TPS ei missään nimessä ole mielestämme ennakkosuosikki. KooKoolla on vielä kotietukin puolellaan. Niinpä pelivalintamme on KooKoon kotivoitto. Tällä kertaa emme lähde nysväämään lopullisen voittajan kanssa. Miksi lähtisimmekään, kun voimme lyödä vedon nyt isommalla kertoimella ja kokonaan ilman riskiä! Tsekkaa ohjeet siihen alta.

Näin teet kohteella 65€ ilman riskiä:

  • Siirry LuckyCasinolle ja talleta 25€ (rekisteröintiä ei tarvita).
  • Pelaa talletuksellasi KooKoon voittoa kertoimella 2,60.
  • Vedon osuessa voit kotiuttaa 65 voitot vaikka heti. Jos veto ei kuitenkaan osu, panos (25€) palautuu vetotilillesi vuorokauden kuluessa.
  • Tarjouksessa ei ole kierrätystä.

Kertoimet ottelulleKooKoo - TPS Turku23.09.2022

10 euroa pelirahaa