Liiga ke 09.02. klo 17:00

KooKoo - TPS

Korkean maalimäärän kerroin poikkeuksellisesti koholla!

Liigan keskiviikon kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu kohtaaminen KooKoon ja TPS:n välillä. Kummallakin joukkueella on takanaan vaikea jakso, mutta se on jo onnistuttu kääntämään. Pidämme ottelua todella tasaisena, eikä voittajan veikkaaminen tarjoa erityisen houkuttelevia mahdollisuuksia. Sen sijaan maalimäärien kertoimissa on todellinen erikoisuus. Bet365 tarjoaa lähes kolmosen kertoimen yli 5,5 maalin kokonaismäärälle. Kerroin on selvästi koholla muihin yhtiöihin verrattuna, emmekä voi jättää tätä hyödyntämättä. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 6-2 loppulukemiin.

KooKoon käänne tapahtui tammikuun viimeisinä päivinä. Tämän jälkeen joukkue on tehnyt keskimäärin 3,2 maalia ottelua kohden. Joukkue on myös pystynyt luomaan hurjan määrän maalipaikkoja. Kahdessa viime ottelussa KooKoo on kirjannut 80 laukausta maalia kohti. Maalintekopeli on siis kestävällä pohjalla, eikä nojaa vain tehokkaaseen viimeistelyyn. Päinvastoin KooKoon maalimäärät voivat hyvin nousta, jos maalipaikkoja ei tuhrita niin kovalla prosentilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

TPS:n käänne on näkynyt vasta kahdessa viime ottelussa. Ensin joukkue kaatoi KalPan 4-3 ja heti perään HIFK:n 4-2. Laukauksia maalia kohti TPS tehtaili näissä otteluissa yhteensä 66. Erityisen rohkaisevaa turkulaisten kannalta on se, että maaleja on pystytty tekemään koko laadukkaalla materiaalilla. TPS ei ole ollut parhaassa iskussa viime aikoinakaan, mutta käänne on selvästi käsillä.

Kummankin joukkueen hyökkäyspeli on ollut viime aikoina todella vahvaa. Etenkin KooKoo on selvästi muuttanut hieman pelitapaansa ja laittanut avauspelaamisensa kuntoon ja hyökkäyspelini enemmän panoksia, mikä on näkynyt kohonneina maalimäärinä. Kummankaan joukkueen viimeistely ei ole ollut kovin vahvaa, mikä tuo ainoan varjon korkean maalimäärän ylle. Silti lähes kolmosen kerroin on tähänkin riskiin nähden aivan ylilyönti. Nyt pistetään panos kuntoon ja veto sisään!

10 euroa pelirahaa