Liiga la 09.04. klo 17:00

KooKoo - Tappara

KooKoolla on itseluottamus huipussa ja kotiyleisö tukena! Mikä on Tapparan vastaus?

Lauantaina on luvassa KooKoon ja Tapparan välisen ottelusarjan toinen osa. Lähtökohdiltaan yksipuoliseen kaksintaisteluun saatiin kertaheitolla lisää mielenkiintoa, kun KooKoo avasi sarjan ryöstöretkellä. Nyt KooKoo pääsee kotiyleisön eteen ja mikäli perjantain taso pysyy yllä, joutuu Tappara todellakin taistelemaan tasoittaakseen sarjan.

Tappara sai kotiyleisön edessä fantastisen startin, sillä avausosuma nähtiin ajassa 6.38 Joona Luodon toimesta. Vajaa minuutin myöhemmin isännät pääsi jo kahden maalin karkumatkalle. KooKoon osalta tilanne näytti jo epätoivoiselta, mutta niin vaan toisessa erässä vieraat kampesi tasoihin. Pian tasoituksen jälkeen Tappara siirtyi jälleen johtoon, mutta illan toisella osumallaan Kim Strömberg tasoitti jälleen. Kolmannessa erässä maaleja ei nähty ja lopulta jatkoaikaa ehdittiin pelata hieman yli yhdeksän minuuttia, kunnes puolustaja Petteri Nikkilän sivallus ohitti Christian Heljankon ja ratkaisi ottelun. KooKoolle voitto oli valtava, sillä Tapparan vieraana harvemmin noustaan kahden maalin takaa voittoon.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Yksi asia mitä ottelusarjan edetessä täytyy pitää mielessä on rasitus. KooKoo ehti pelata pari ottelua Pelicansia vastaan ennen kuin luvassa oli seitsemän erittäin kovaa ja fyysisesti rasittavaa ottelua Jukureita vastaa. Sarjan edetessä Tappara tulee todennäköisesti ottamaan kuskin paikan haltuun, joten KooKoo joutuu puolustuskannalle. Mikäli Nick Malik ei pysty samoihin fantastisiin otteisiin, joita hän on pitkin pudotuspelejä ja runkosarjaa esittänyt, tulee KooKoolla seinä nopeasti vastaan. Ensimmäinen matsi Tapparaa vastaan ei ollut Malikin parhaimmistoa, mutta hän pystyy pitämään KooKoota pystyssä vaikeilla hetkillä.

Monet odotti Tapparalle helppoa sarjaa ja todennäköisesti sarja myös lopulta kääntyy Tapparan suuntaan, mutta kotona KooKoo tulee tarjoamaan erittäin kovan vastuksen. Tappara on paperilla maalivahtiosastoa lukuun ottamatta selvästi edellä jokaisella osa-alueella, mutta nyt odotukset pitäisi tuoda myös kaukaloon. Ensimmäisessä matsissa ei maaliodottamalla juhlittu ja vaikka kumpikaan maalivahdeista ei sankariksi noussut, on vastakkain kaksi Liigan parhaimmistoon lukeutuvaa kassaria. Vähämaalista matsia on helppo odottaa ja lapulle alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla maistuu oikein mukavasti.

10 euroa pelirahaa