Mestis ti 18.10. klo 18:30

KOOVEE - TUTO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isäntien megalomaaniset kokoonpano-ongelmat ovat ohi – kotona Koovee ei ole dogi!

Mestistä on tahkottu muutama viikko, ja Kiekko-Espoo tuntuu olevan alkukauden tasokkain ja tasavarmoin nippu. Espoolaisista muutaman pisteen päässä on tasaisempi seuraajaryhmä, johon tiistai-illan ottelupari KOOVEE ja TUTO kuuluvat. Kooveellä on tosin hieman vaikeampi jakso alla, mihin kuului myös sairasjakso. Pahimpaan peliin tamperelaiset saivat vain 11 pelaajaa matkaan, mutta nyt on palattu normaaliin päiväjärjestykseen.

Loppuviikosta KOOVEE teki pohjoisen reissun, josta mukaan tarttui vain yksi piste. Aivan parhaillaan eivät tamperelaiset matkaan päässeet, ja kapealla rosterilla pelattujen otteluiden rasitus näkyi osassa pelaajista. Varsinkin Rovaniemellä kuitenkin taisteluilme oli hyvä, ja matsi onnistuttiin viemään rankkareille asti. Tällä viikolla saatetaan sairastuvalta saada täydennystä rosteriin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

TUTO on tehnyt sarjassa hyvää työtä, kun ottaa huomioon, ettei sen pelaajamateriaali ole aivan sarjan parhaiden joukkueiden tasolla. Turussa katsellaan kateellisina, kun vahvistukset menevät muihin joukkueisiin. Kahdessa viime ottelussa tuli jatkoaikatappio Kiekko-Espoolle, ja todella niukka voitto hyvin taistelleista Peliitoista. Töitä turkulaiset tekevät hartiavoimin, ja tarjoavat kaiken mennessä nappiin kelle tahansa Mestiksessä kovan vastuksen.

Kertoimissa on maanantaina vielä hajontaa, ja pakkansa kasaan saanutta Kooveetä ei tee mieli pitää kotonaan altavastaajana. Panokset pidetään alarekisterissä, kun pientä epävarmuutta on vielä ilmassa, mutta Mr Greenin markkinatoppia otetaan silti ilomielin. Tutustu Mr Greeniin – laaja tarjonta ja jättimäiset Colossus-kimpat odottavat!