Mestis to 11.03. klo 18:30

KOOVEE - FPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FPS on uudestisyntynyt!

Mestiksessä pelataan torstaina yksi ottelu – pitkän sarjatauon aikana parhaita pelaajiaan menettänyt KOOVEE kohtaa sarjajumbo FPS:n, joka on tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä! Isännät ovat sarjataulukossa kuudentena, mutta suunta on alaspäin – sen verran tiukassa ovat voitot viime aikoina olleet.

Viime viikolla KOOVEE hävisi kahdesti – ensin sarjakärki Kiekko-Espoo haki pisteet tiukassa ottelussa ja viikonloppuna Peliitat piti pudotuspelitoiveensa elossa voittamalla tamperelaiset kotonaan Heinolan betonissa. KOOVEEN pelissä on sinällään laadukkaita elementtejä, mutta maalinteko on ollut viime aikoina tervanjuontia – hyvistäkään paikoista ei ole saatu kiekkoja sisään, vaikka paikkoja osataan edelleen luoda.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FPS on saanut pelinsä auki viime viikkoina: voitot seuraavat toisiaan ja joukkueen suurin ongelma, maalinteko on alkanut sujumaan. Muutos on ollut suuri ja siihen liittyy joukkueen sisäisiä kasvutarinoita. Onnistumiset ruokkivat myös itseluottamusta ja positiivinen kierre on valmis.

FPS on haisteltu tasaiseen otteluun suosikiksi. Maalimäärien suhteen ollaan hieman haksahdettu – Mestis on viihdyttävä sarja ja varsinkin FPS:n ottelut ovat tätä nykyä erilaisia kuin ennen taukoa. Runsasmaalisuus maistuu ja pelivalinta on yli 5.5 maalia.