Mestis ti 04.10. klo 18:30

KOOVEE - HK Zemgale

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Latvialaisväriä Mestiksessä – vieraissa voi olla vaikeaa!

Latvialainen HK Zemgale aloitti taipaleensa Mestiksessä mukavissa merkeissä, kun Heinolan Peliitat kaatui kotiareenalla kahdesti. Yleisöä molemmissa matseissa oli runsaasti, ja tunnelma hallissa hyvä. Tällä viikolla latvialaiset tekevät ensimmäisen Suomen turneen, ja viikolla isäntänä on kahteen otteeseen KOOVEE Tampereella. Eli nyt nähdään, millainen on latvialaisten vieraskunto.

KOOVEE on aloittanut sarjan kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue jäi viime vuonna Mestiksen jumboksi, mutta on vahvistunut jossain määrin, ja sopimuspelaajien taso sekä määrä on vähintäänkin tyydyttävä. Lisäksi tamperelaisille saattaa tulla liiga-apuja vaihteleva määrä. Alku on mennyt aika lailla nuottien mukaan, ja Miikka Kuusela on näissä ympyröissä kova kettu penkin takana.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYĂ– VETO ARGENTIINALLE

Zemgale voitti Peliitat kotonaan kahdesti, mutta voitoissa saattoi olla kysymys myös Peliittojen huonoudesta. Varsinkin kakkoserät olivat heinolalaisilta aika karmeaa katseltavaa, eikä Peliitat ole näyttänyt hyvältä Suomessakaan pelatuissa otteluissa. Joukkue sortui ajoittain myös kurittomuuteen, eikä boksista pelejä paljoa voitella. Latvialaiset osasivatkin käyttää erikoistilanteet hyväkseen. Vieraspeleistä ei osaa sanoa vielä liikaa, mutta tähän saumaan voisi arvioida, että vaikeuksia tulee varsinkin parempia joukkueita vastaan olemaan.

hkzemgale

@hkzemgale
Photos from our second game in @Mestis league against @Peliitat1969 team. More photos on our Facebook page: ej.uz/s6em
#Mestis #hokejs #hkzemgale #peliitat

KOOVEE kelpaa tähän saumaan kuitille. Joukkue on luokkaa parempi kuin Peliitat, ja kotietua on pidettävä merkittävänä. Tonybetillä on hyvä tarjous kotijoukkueelle, ja sinne kannattaa samalla rekata hyvien etujen perässä!