Mestis ti 15.03. klo 18:30

KOOVEE - IPK

KOOVEE on pahnanpohjimmainen!

KOOVEEn kohtalo karsintasarjaan joutumisesta on ollut varmaa jo hyvän tovin. Joukkueen kokoaminen, ja avainmiesten pitäminen joukkueessa ei tällä kaudella aivan onnistunut, ja sarjan loppu mennään kovin laihoin hartioin. Kaikki kaikessa on tällä hetkellä Jani Nyman, joka tahkoaa Mestistä lähes yhden tehopisteen ottelukohtaisella keskiarvolla.

Tamperelaisten valmistautuessa karsintasarjaan, on vivahteikkaan kauden pelannut IPK valmis jatkopeleihin. Loukkaantumisista kärsinyttä joukkuetta täydennettiin, ja nyt puolustuksessakin pelaa ihan oikeita puolustajia. Kaiken kaikkiaan joukkueen runkosarja on sujunut nousujohteisesti, ja Niko Härkönen saa päävalmentajana tästä sulan hattuunsa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Viime viikonloppuna KOOVEE teki Itä-Suomen turneen, ja vaikka yritteliäisyyttä oli havaittavissa, ei Kiekko-Poikia ja Ketterää vastaan ollut mitään palaa edes pisteeseen. KOOVEE on voittanut varsinaisella peliajalla vain kahdeksan ottelua koko kaudella. IPK puolestaan otti voitot Peliitoista ja RoKista tyylipuhtailla esityksillä.

Tämän trendin voisi odottaa jatkuvan kevyen KOOVEEn kanssa. Kertoimet eivät ole suuren suuria, mutta todennäköisyydet ovat puolellamme. IPK:ta siis lapulle.

10 euroa pelirahaa