Mestis ke 15.03. klo 18:30

KOOVEE - IPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

IPK ollut aivan yössä – tietääkö tämä maalijuhlia Hakametsään?

Mestiksen viimeisellä runkosarjan viikolla jotkut pelit ovat tärkeämpiä kuin toiset. KooVee saa runkosarjasta puhtaat paperit päästessään kirkkaasti kympin sakkiin, ja IPK on hyvin vahvasti tyrkyllä jopa top kuutoseen. Viime otteluista on jäänyt mieleen KooVeen hieman vajaat rosterit sekä IPK:n todella vaisu ote. Mitä tämä sitten tietää keskiviikoksi Hakametsän pyhättöön?

KooVee sai perjantaiksi Joensuuhun matkaan vain kymmenen hyökkääjää. Peli-ilme oli hieman löperö, ja toiseen erään maalille vaihdettu, ensimmäisen miesten ottelun pelannut Matthieu Herpin oli manselaisten sankari – nuorukainen oli loppumatsin ajan ohittamaton, vaikka paikkoja Kiekko-Pojilla oli. Suurena apuna joukkueelle ovat olleet Ilveksestä lainassa olevat Samu Bau ja Karri Aho.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK on laskenut viime pelit persmäkeä, eikä Coach Härkönen ole saanut joukkuetta mihinkään. Kolme viimeistä peliä on hävitty nolosti yhteismaalein 6-20. Joukkue ei oikeasti ole näin huono, mutta pelistä on kadonnut roti aivan totaalisesti juuri pudotuspelien alla. Poissaolojakin joukkueella on muutama, eivätkä nämä helpota tilannetta. Iisalmelaiset tarvitsevat nyt totaalisen kasvojen pesun.

Mestis

@Mestis
🚨 Nicolas Werbik laukoo @IPKedustus-kavennusmaalin 4 sekuntia ennen avauserän päättymistä!

#SuomenViihdyttävintäLätkää #Mestis

đź“ş @CMoreSportFi

Ottelun voittajaa ei näillä kertoimilla veikata, vaikka kieltämättä Kisa-Veljien kotivoitto hieman kutkuttelisi. Ehdottomasti paras betsi on sen sijaan overi. IPK on ollut alakerraltaan löysä ja haluton viime ajat, ja myös KooVeellä on retkahduspotentiaalia vaikka muille jakaa. Vähintään kuusi maalia on hakusessa, ja tasan kuudella varsinaisen peliajan maalilla panoksen saa takaisin. Kuulostaa kyllä reilulta kaupalta!