to 11.01. klo 18:30

Koovee - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miehistössä vajausta ja muutenkin hankalaa, mutta joku tolkku kertoimissakin on oltava!

Tampereen kolmosseura jääkiekossa on perinteinen KOOVEE, jolla on tilillään jopa yksi Suomen mestaruus vuodelta 1968. Viime vuosikymmenet joukkue on ollut isompiensa varjossa, mutta tekee sitkeästi omaa hommaansa Hakametsän isäntänä. Tällä kaudella joukkueen tavoitteeksi näyttää muodostuvan karsintojen välttäminen. Torstaina Suomen vanhimpaan jäähalliin saapuu liigaympyröihin valmistautuva Kiekko-Espoo.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Viime viikolla manselaisten riveihin tuli harvennusta, kun Vili Kukkolan ja Joonas Virtasen sopimukset purettiin yhteisymmärryksessä. Voitollisessa ottelussa Jokipoikia vastaan Kooveen riveissä oli vain kymmenen hyökkääjää ja kuusi puolustajaa, joten pelaajat ovat vähissä. Vajaan joukkueen taisteluilme Outokummun eksoottisessa ympäristössä oli kuitenkin kunnossa, ja mukaan lähti laskukuntoisen isäntäjoukkueen kustannuksella kolme pistettä. Tämä vaati Emil Järventien kypärätempun sekä puolustuksen kestämisen kovassa paineessa.

Kiekko-Espoon vuodenvaihde ei ole ollut helppo, mutta heiveröinen Hokki kaatui viikonloppuna Espoossa puhtaasti. Keskiviikkona oli vastassa Mestiksen hännänhuippu FPS, ja tätä kirjoitettaessa espoolaiset ovat lipumassa selkeään voittoon. Kun vastaan tulee Koovee, Kiekko-Espoolla on siis putkeen vastassa sarjataulukon kolme viimeistä joukkuetta. Hieman onnahdellen sujuneella kaudella ero kärkijoukkue IPK:hon on venynyt jo melkoisen suureksi.

Mestis

@Mestis
🚨 @KiekkoEspoo'n maalivahti Petteri Rimpiseltä upea avaussyöttö ja Jaakko Heikkinen viimeistelee lukemiksi 3-0!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @LaaksosenTeppo

Kiekko-Espoo on toki suosikki, mutta nyt ovat markkinat sortuneet jo liioitteluun – Koovee voi olla kapealla pakalla, mutta ihan kelvoton porukka se ei ole. Näin ollen Kooveen menestyksestä saa hyvää, ja otetaan etua tasoitusvedolla: lunastus kilahtaa, jos Hakametsään jää edes yksi sarjapiste.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!