Mestis to 17.11. klo 18:30

KOOVEE - Kiekko-Pojat

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tauolla molemmille joukkueille hyviä uutisia Рtähän vedetään kotialtavastaajaa!

Mestiksen sarjataulukkoon ei ole ihan kertavilkaisulla luottamista: KooVee on Kiekko-Poikia seitsemän pistettä ja kolme sijaa edellä, mutta se on pelannut peräti viisi peliä joensuulaisia enemmän. Aivan näin suuria eroja ei pelimäärissä pitäisi olla, jotta sarjataulukossa säilyisi jonkinlainen roti. Tauolta tulleet joukkueet puhkuvat intoa, ja molemmilta on myös tullut tällä viikolla uutisia.

KooVeellä uutiset liittyivät valmennuspuoleen: kokenut Juha Juujärvi liittyi manselaisten valmennustiimiin. Pelaajistoltaan joukkue on vahvempi kuin viime vuonna, mutta aikaisemmin syksyllä sairastelut sotkivat joukkueen kuvioita pahemminkin. Hakametsässä otteluita on käynyt katsomassa tänä syksynä tuntuvasti viime kautta enemmän yleisöä. Joukkueen maestro on alkukaudella ollut kiekon kanssa suvereeni Okko Kangasniemi, joka on tekemässä tällä tasolla läpimurtoaan.

Tampereen KOOVEE

@kooveehockey
KOOVEE vahvistaa valmennustiimi√§ - Juha Juuj√§rvi liittyy joukkueen mukaan! ūüôĆ

" Hienoa tulla Hakametsään taas pienen tauon jälkeen "

ūüďĚ Lue lis√§√§: tampereenkoovee.fi

#Mestis #tampereenkoovee #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kiekko-Pojille tuli joulu etuajassa, kun SaiPassa huonoon rooliin ja tehoihin j√§√§nyt viime kauden pisterohmu Nicolas Werbik palaa Joensuuhun. Tshekin monipuolisuus ei riitt√§nyt t√§ll√§ er√§√§ liigaan, mutta Mestiksess√§ sentterill√§ on taatusti k√§ytt√∂√§ ‚Äď varsinkin, kun Kiekko-Pojat juuri tarvitsi lis√§k√§si√§ t√§lle osastolle. Tauolle Jokipo j√§i voitolla Peliitoista, mutta helpolla se ei tullut ‚Äď piskuinen Peliitat pisti hanttiin varsinkin avauser√§ss√§.

KooVeen formi ei ole aivan paras mahdollinen, mutta voittokertoimet puoltavat joukkueen pelaamista. Kyllä tämä matsi aika tasaisena näyttäytyy, ja vieraiden selkeä suosikkiasema on vaikea sulattaa. Otappa tästä samalla tuplakerroin, niin alkaa elämä ja betsit maistumaan kunnolla!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle KooVee kertoimella 2,70.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,70 ūü§ė