Mestis la 26.03. klo 17:00

KOOVEE - TUTO

Kairaako TUTO play off-paikan?

Mestiksen runkosarja päättyy tänään. Ilahduttavasti otteluissa on edelleen panosta, sillä Kiekko-Vantaa ja TUTO taistelevat yhä viimeisestä pleijaripaikasta. TUTO matkaa tänään Hakametsään, missä matsia isännöivä KOOVEE on ollut jo tovin varma sarjajumbo. Tamperelaisten tähtäin on karsintasarjassa ja Mestis-paikan uusinnassa.

Joukkueet kohtasivat eilen Kupittaalla, jossa TUTO oli selkeästi kaikessa parempi – 6-2 voittolukemat eivät jätä tulkinnanvaraa. Vaikean kauden vetäneet turkulaiset onnistuivat maalinteossa, ja tunnelma ottelussa oli todella hyvä. Kannattajien suureksi harmiksi myös Kiekko-Vantaa juhli täysiä pisteitä Iisalmessa, joten TUTO tarvitsee tänäänkin ehdottomasti kolme pistettä, eikä silti jatkopaikka ole omissa käsissä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Kiekko-Vantaa pelaa nimittäin oman ottelunsa tänään Joensuussa Kiekko-Poikia vastaan. Vantaalaiset tarvitsevat ottelusta vähintään kaksi pistettä, jotta playoff-veräjä aukeaisi. Kiekko-Pojat ovat olleet hurjassa iskussa, ja taistelevat runkosarjan kakkospaikasta. Helpolla ei siis pisteitä Pohjois-Karjalasta haeta.

Jos TUTOn peli kulkee tänään samaan malliin kuin eilen, se ottaa jälleen kolme pistettä. Kerroin tapahtumalle ei ole kova, mutta KOOVEE on tässä ainoastaan kiusantekijän roolissa, ja rosterin riittämättömyys Mestis-ympyröihin on ollut tosiasia koko talven. Otetaan matalahkosta kertoimesta huolimatta kannatusbetsi TUTOlle.

10 euroa pelirahaa