ATP pe 27.05. klo 21:45

Korda - Alcaraz

Onko tulikuuma Carlos Alcaraz taas vaikeuksissa? Edellisessä keskinäisessä tuli tukkaan!

Sebastian Korda on edennyt kolmannelle kierrokselle Ranskan avoimessa tennisturnauksessa suhteellisen kevyesti ja toistaiseksi puhtaalla pelillä. Tuleeko seinä kuitenkin vastaan tulikuumaa Carlos Alcarazia vastaan? Hieman yllättäviä vaikeuksia espanjalaisella oli jo edellisellä kierroksella ja niitä saattaa jälleen olla luvassa. On kuitenkin muistettava, että huhtikuun kohtaamisessa Monte Carlossa yhdysvaltalainen oli parempi.

Alcaraz on ollut tämän kauden sensaatiopelaaja ja espanjalaisen sijoitus maailmanlistalla on kohonnut hurjaa vauhtia. Kokeneen Albert Ramos Viñolasin taidot ja kokemus massalla tuottivat isoja ongelmia ATP-listan kutoselle turnauksen toisella kierroksella. Nuorukainen näytti kuitenkin jälleen kerran pääkoppansa kestävyyden lisäksi myös fyysisesti todellista taisteluvalmiutta ja nousi huikeasti ottelun voittoon erävoitoin 3–2 (6–1, 6–7, 5–7, 7–6, 6–4). Nopeasti paikkansa tennisyleisön suurena suosikkina lunastanut espanjalainen ei välttämättä pääse helpolla kolmannellakaan kierroksella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vain pari vuotta vastustajaansa vanhempi Korda, 21, pysäytti toisella kierroksella vakuuttavasti Richard Gasquetin suoraan kolmessa erässä. Yhdysvaltalaispelaaja ei ole hävinnyt turnauksessa ensimmäistäkään erää ja mieheltä on nähty jopa yllättävän tasaisia otteita. Avauskierroksella maailmanlistan sijalla 30 oleva peluri pudotti jatkosta John Millmanin. Korda ja Alcaraz kohtasivat edellisen kerran niin ikään massalla Monte Carlossa viime kuussa. Kyseinen kamppailu meni kolmessa erässä lukemin 2–1 yhdysvaltalaiselle.

Alcaraz on luonnollisesti jättimäinen suosikki kertoimissa, mutta Korda ei suinkaan ole helposti ylikäveltävä vastustaja. Puhtaalla pelillä edennyt yhdysvaltalainen on päässyt tähän saakka suhteellisen kevyillä kolmen erän suorituksilla, mutta espanjalainen joutui jo maanmiestään Ramos Viñolasia vastaan todella koville. Pelivalinnaksi poimitaan, että ottelussa pelataan vähintään 36 peliä (yli 35,5).

10 euroa pelirahaa