ATP ke 25.05. klo 17:00

Korda - Gasquet

Laittaako kotiyleisön pitkäaikainen lemmikki seuraavan nuorukaisen ruotuun Ranskan avoimissa?

Lujaa ja monipuolisesti iskevä yhdysvaltalaispelaaja Sebastian Korda vakuutti avauskierroksella jyräämällä John Millmanin ylitse. Toisella kierroksella vastassa on kuitenkin kotiyleisön pitkäaikaisiin suosikkeihin kuuluva, Ranskan avointa tennisturnaustaan numero 19 pelaava Richard Gasquet, joka on erinomainen massalla. Ei olisi yllätys, jos 35-vuotias konkari toisi isoja vaikeuksia Kordalle.

Gasquet on todella monipuolinen ja varma, mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa myös aggressiivisemmin. Avauskierroksella mies lähetti suoraan erin 3–0 Lloyd Harrisin ulos turnauksesta ja pelasi odotetun vahvasti. Kotiyleisön suosikki mitteli edellisen turnauksensa Genevessä ja se oli menestys. Lähtö tuli neljännellä kierroksella, mutta matkalta tarttui voitto esimerkiksi maailmanlistan kakkosen Daniil Medvedevin kustannuksella.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Kordan kausi massakentillä on ollut tähän saakka ailahteleva, eikä vasta 21-vuotias lupaus ole missään tapauksessa yltänyt parhaimpaansa. Kovia voittoja on toki tullut, mutta suoritukset heittelevät laidasta laitaan. Avausmatsi Millmania vastaan sujui erinomaisesti, mutta sitkeä Gasquet voi olla kovempi pala purtavaksi. On selvää, että yhdysvaltalainen lyö paljon ranskalaista kovempaa ja sama pätee syöttöön, mutta tämä ei ole kaikki kaikessa näissä kekkereissä.

Kotiturnauksessaan pelaava ranskalainen pystyy pakottamaan Kordan virheisiin ja nuorukaisen rohkea pelityyli lisää myös niiden riskiä merkittävästi. Toki yhdysvaltalainen on selvä ennakkosuosikki, mutta Gasquetilla on varmasti sanansa sanottavanaan. Ranskalainen on päässyt ATP-neljännesvälieriin neljässä turnauksessa kuluvalla kaudella ja kolmessa näistä on pelattu massalla. Konkarille suotuisa yleisö tuo kehiin mukavan lisämausteen kiinnostavaan matsiin. Pelivalinnaksi poimitaan ranskalaista +4,5 pelin tasoituksella.

10 euroa pelirahaa