Grand Slam pe 20.01. klo 12:00

Korda - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ensimmäinen kova testi! Joutuuko Daniil Medvedev tiukoille vai jatkuuko suvereenien voittojen sarja?

Perjantaina tarjoillaan melkoista tennisherkkua, kun pelataan Australian avointen kolmatta kierrosta. Päivän viimeisessä ottelussa Adelaiden ensimmäisessä turnauksessa finaaliin saakka ponnistanut Sebastian Korda haastaa yhden turnauksen suurimmista voittajasuosikeista. Daniil Medvedev ei ole hävinnyt vielä ensimmäistäkään erää tässä turnauksessa. Ei yllättäisi vaikka matsin alku venyisi turnauksen trendin mukaisesti iltapäivälle Suomen aikaa.

Medvedevin ja Kordan alkuvuosi on sujunut jokseenkin samanlaisissa merkeissä. Molemmat ovat voittaneet kaikki ottelunsa yhtä vääntöä lukuun ottamatta – Novak Djokovic on ollut sekä yhdysvaltalaiselle että entiselle maailman ykköselle Medvedeville ylitsepääsemätön este. Jälkimmäinen on todella kovassa iskussa, mutta ei varmasti pääse Kordaa vastaan yhtä helpolla kuin aiemmissa väännöissään.

Daniil Medvedev

@DaniilMedwed
Happy with my level last night. On to round 3. @AustralianOpen

Kuten sanottu, vasta 22-vuotias Korda on aloittanut kauden raketinlailla. Pieni kysymysmerkki ottelussa Medvedeviä vastaan on syöttökunto. Ykkössyöttö on todella voimakas, mutta pahimmillaan se tippuu ruutuun vain hieman yli puolet kerroista per ottelu. Toistaiseksi kakkonen on ollut kohtuullisella tasolla kuluvassa turnauksessa, mutta vastustajan taso palauttajana on tulevassa ottelussa aivan eri planeetalta aiempiin otteluihin verrattuna.

Syöttö lienee lopulta osa-alue, joka tämän matsin Medvedeville kääntää. 26-vuotias supertähti ei ole pudottanut toistaiseksi ensimmäistäkään erää tässä turnauksessa. Pelivalinnaksi otetaan Medvedevin voitto vähintään kuuden pelin erolla (Pelit tasoitus – Medvedev -5,5).

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Medvedev -5,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Medvedev -5,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.