Korisliiga su 11.12. klo 17:00

Korihait - Karhu Basket

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jopas jotakin! Sarjan huonoin ja paras kohtaavat – tasoero hipoo taivasta!

Sunnuntain ainoassa Korisliigan kamppailussa kohtaavat sarjan jumbo Korihait ja upean syksyn pelannut sarjak√§rki Karhu Basket. Tasoero t√§ll√§ hetkell√§ on melkoinen, joten mik√§√§n muu kuin vierasvoitto olisi yll√§tys ‚Äď suorastaan j√§rkytys. Suurin kysymysmerkki on, syttyyk√∂ Karhu t√§h√§n peliin. Syksy on ollut t√§ynn√§ huippulaadukkaita europelej√§, eik√§ sunnuntaipeli Uusikaupungissa v√§ltt√§m√§tt√§ ole Se juttu.

Korihait on kärsinyt tappiot seitsemästä viimeisestä pelistä. Tilannetta on hankaloittanut huomattavasti elintärkeän Bojan Sarcevicin loukkaantuminen, eikä mies ole käytettävissä myöskään Karhua vastaan. Sarcevic on ollut täysin korvaamaton varsinkin syöttöpelissä, eikä Korihailta sovi odottaa ihmeitä ennen kuin Bojan palaa parketeille.

TALLETA 25‚ā¨ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen ‚Äď talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA T√ĄST√Ą

Korihait

@Korihait
SUNNUNTAINA MESTARIT POHITULLIIN!

‚öĒÔłŹ Korihait - @Karhubasket
ūüďÜ Sunnuntaina 11.12. klo 17:00
ūüďć Uusikaupunki Areena
ūüéüÔłŹ 17‚ā¨*/12‚ā¨/5‚ā¨ (* S-etukorttialennus -2‚ā¨)
ūüćē J√§lkipelit Ravintola Kirstassa

KORIS ON PARASTA LIVEN√Ą! ūüď£ūü•Ā

#Korihait ūü¶ą #Korisliiga #Uusikaupunki

Karhu ei ole kohdannut Korisliigassa parempaansa herran aikoihin. Viikolla joukkue sai tipsin Seagullsia vastaan, ja piti h√§nd√§rins√§ helposti ‚Äď voitto irtosi 12 pisteell√§. T√§t√§ ennen Salossa Vilpas kaatui jopa 15 pojolla. Laatujengitkin ovat olleet siis Karhua vastaan voimattomia. Vieraat tulevat pist√§m√§√§n painetta Korihaiden iholle, eik√§ Karhua vastaan scoraaminen ole nykyisell√§ ty√∂kalupakilla helppoa. Jos Karhua kiinnostaa, se tulee viem√§√§n t√§m√§n ottelun todella selke√§ll√§ piste-erolla.

Luotetaan siihen, että Karhun motivaatio on normaali, ja otetaan joukkuetta jättitasoituksella vetoihin. Ison profiilin betsi tämä ei ole, mutta kelpaa hyvin sunnuntaille, kun jalkapallon MM-kisoissa vedetään henkeä.

N√§in teet t√§ll√§ vedolla 46,25‚ā¨ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Ly√∂m√§ll√§ 25‚ā¨ Karhun tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lis√§ksi saat viel√§ matsin j√§lkeen 25‚ā¨ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuper√§inen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

N√§in saat 25‚ā¨ lis√§vedon:

1. Siirry Galaksinolle T√ĄST√Ą.
2. Talleta 25‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin.
3. Ly√∂ veto Karhu -15.5 25‚ā¨ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25‚ā¨ ja ilmaisen 25‚ā¨ vedon! Jos veto ei osu, saat 25‚ā¨ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.