Korisliiga la 17.12. klo 17:00

Korihait - Lahti Basket

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tarkkana! Korihait ilman Sarcevicia on kuin lihis ilman nakkia!

Lauantaina kaavitaan Korisliigan pohjia – vastakkain ovat kaksi pahnanpohjimmaista, Uudenkaupungin Korihait sekä Lahti Basket. Molemmilla on tulosrivistö punaisenaan tappioita, ja Lahti turvautui jo valmentajanvaihtoonkin: menestysvalmentaja Pieti Poikola sai lähteä pitkin tietä. Korisliigassa on melkoisia tasoeroja: samaan aikaan euroturneetaan pelaava Karhu Basket on valovuoden tämän näytelmän esittäjiä edellä.

Korihait pelasi viimeisimmän ottelunsa vieraissa KTP:tä vastaan, ja pysyi oikeastaan aika mukavasti isäntien rytmissä. Motivoituneelta näyttänyt joukkue hävisi kuitenkin loppujen lopuksi lähes kymmenellä pisteellä. Quin Cooper oli haiden kaikki kaikessa, ja täräytti yli kolmanneksen koko porukan pisteistä. Korihailta puuttuu edelleen Bojan Sarcevic, ja suorastaan elintärkeän pelaajan tervehtymistä odotetaan varmasti malttamattomana.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Pieti Poikolan poistuttua radiomastojen juurelta vetovastuu siirtyi apuvalmentaja Tom Coomanille, joten mitään vallankumousta ei Lahdessa nähty. Tähän otteluun Coomanilla on ollut aikaa iskostaa konseptiaan pelaajille runsaiden toistojen kera, sillä Lahti on pelannut edellisen ottelunsa kaksi viikkoa sitten. Lahden taulu on synkkää luettavaa, mutta esim. Kouvot-pelissä oli peli ajoittain oikeinkin hyvää. Terveystilanne vierailla on hyvä.

Lahti Basketball

@lahtibasketball
Näitä Erik Sajantilan onnistumisia tarvitaan huomenna, kun Lahti Basketball matkaa @Korihait vieraaksi. 🔥🔥

🖥️ OP Päijät-Hämeen tarjoama otteluennakko luettavissa lahtibasketball.fi

đź“ş @RuutuUrheilu

#lahtibasketball
#korisliiga

Tällä hetkellä tuntuisi, että näistä kahdesta joukkueesta Lahdella olisi suurempi parannuspotentiaali. Lahden pitäisi olla kertoimissa suurempi suosikki, ja vieraille saadaan tästä peliäkin aikaiseksi. Mr Green tarjoilee hyvää hintaa – avaa tili ja nauti avajaistarjouksesta.