Korisliiga su 30.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Kataja – Seagulls | Vajaamiehinen kotijoukkue ongelmissa lokkiparven kynsissä?

Korisliigassa pelataan tänään sunnuntaina vuoden 2018 viimeiset ottelut. Viiden ottelun kierroksella yksi mielenkiintoisista taisteluista käydään Joensuussa, kun kotijoukkue Katajan (6–6) vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls (7–8).
Kataja on pelannut tällä kaudella Korisliigan lisäksi Fiba Europe Cupia, minkä vuoksi joukkueen tililtä löytyy toistaiseksi selvästi vähiten otteluita kotimaisessa liigassa. Europelit pitkine matkustuksineen ovat lisänneet varmasti joukkueen rasitusta ja ajoittain joensuulaiset ovatkin näyttäneet väsyneiltä ja jopa haluttomilta.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Kotijoukkueen rasitusta lisää entisestään poissaolotilanne, kun päivän otteluun se lähtee vain kahdella ulkomaalaisvahvistuksella, kun perjantain tapaan sivussa on norsunluurannikkolainen Guy Landry Edi sekä sopimattoman käytöksen takia tällä viikolla lähtöpassit saanut Ryan Wright. Heidän lisäkseen sivussa on loukkaantumisen takia Rahlir Hollis-Jefferson. Tosin joukkueesta löytyy myös kasa laadukkaita suomalaisia Ilari Seppälän ja Topias Palmin johdolla.
Kataja kasvatti tappioputkeaan perjantai-iltana kärsittyään niukan tappion BC Nokian käsittelyssä. Europelit mukaan lukien joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden viimeisistä kuudesta ottelustaan, kun se kaatoi sarjakärjen Salon Vilppaan vieraskentällä parisen viikkoa sitten. Tuon ottelun jälkeen joukkueen kokoonpano on kuitenkin kokenut isoja muutoksia.
Seagullsilla on käynnissä sille melko hyvä jakso. Kuudesta viimeisestä ottelusta joukkue on onnistunut raapimaan neljä voittoa, joiden ansiosta lokkiparvi on ilmoittautunut takaisin taisteluun kotiedusta kevään pudotuspeleihin. Katajan tapaan myös Seagulls pelasi perjantaina, kun hurjan trillerin jälkeen sarjan kuumin joukkue KTP nöyrtyi kotijoukkueelle Kisahallissa yhdellä pisteellä ja samalla katkesi sen peräti kahdeksan ottelun mittainen voittoputki.
Sunnuntain Kataja-otteluun Seagulls päässee parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Alkukauden hapuilun jälkeen joukkue on löytänyt tuoreiden vahvistustensa avulla pelaamiseensa yhtenäisen sävelen, joka soi parhaimmillaan todella kauniisti. Amerikkalaistakamiehen Juwan Statenin liittyminen joukkuueeseen toi valtavasti lisää työkaluja Seagullsin hyökkäykseen. Hän on yksi sarjan parhaista pelintekijöistä ja Katajalla onkin hänen osaltaan melkoinen pähkinä purtavana.
Mielenkiintoinen tilastofakta on, että Seagulls ei ole kolmivuotisen pääsarjahistoriansa aikana onnistunut voittamaan ainuttakaan ottelua Joensuussa, vaan kaikki yksitoista kohtaamista ovat menneet kotijoukkueelle. Uskotaan kuitenkin tämän putken katkeavan, sillä sen verran vakuuttava Seagulls on viime aikoina ollut. On myös todennäköistä, että kotijoukkueella alkaa jalka painaa, etenkin, kun kaksi tärkeää palasta on ottelusta sivussa ja hieman tuntemattomammat pelaajat saavat ehkä jopa hieman liikaakin vastuuta.
Pelivalinnat otteluun ovar Seagulls-voitto tasoituksella sekä suora vierasvoitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ