pe 07.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Kouvot – Kauhajoki | Kouvot isännöi hallitsevaa mestaria karhujen kohtaamisessa

Perjantai-iltana varsin tasaisessa ja mielenkiintoisessa kotimaisessa Korisliigassa pelataan kolme ottelua. Meidän huomiomme kiinnittyy Kouvolaan, jossa kotijoukkue Kouvot (viisi voittoa ja seitsemän tappiota) saa vieraita Pohjanmaalta Kauhajoen Karhun (seitsemän voittoa ja kuusi tappiota) muodossa.
Kouvot on pelannut tähän mennessä ihan kohtalaisen alkukauden, kaikki joukkueen ongelmat huomioon ottaen. Alun hankaluuksien jälkeen Kouvojen peli näytti ajoittain todella hienolta, ja päävalmentaja Jyri Lehtosen johdolla joukkue ilmoittautuikin taistelemaan tänäkin vuonna kärkisijoista. Etenkin viimeisin vierasottelu Seagullsia vastaan oli todella tasapainoinen ja vahva suoritus koko joukkueelta.
Mutta mitä tapahtui kouvolalaisille maajoukkuetauolla? Se on hyvä kysymys, sillä keskiviikkona joukkue isännöi KTP-Basketia, eikä siinä ottelussa esiintynyttä kouvolaumaa olisi voinut uskoa samaksi, mikä nähtiin pari viikkoa aikaisemmin Helsingissä. Kentällä nähtiin äärimmäisen väsyneen ja laiskan oloinen joukkue, jollaista Kouvolassa ei ole hetkeen kotijoukkueena nähty.
Hyökkäyksen pyörittämisessä Kouvoilla oli ajoittain todella suuria vaikeuksia ja lopputuloksena usein olikin ohiheitto tai menetys. Niiden jälkeen Kouvot ei juossut puolustukseen ja KTP pääsi viimeistelemään paljon helppoja lay-uppeja ja donkkeja pelkästään juoksemalla. Heittopelikin oli poikkeuksellisen surkeaa koko joukkueelta. Samanlaiseen laiskotteluun ja tuhlailuun ei ole varaa tänään, kun vastassa on vielä astetta kovempi joukkue.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Kauhajoki puolestaan myös pelasi toissapäivänä, kun kotikentällään he isännöivät Joensuun Katajaa. Äärimmäisen tasaisen väännön jälkeen Kauhajoki joutui taipumaan yhdellä pisteellä lukemin 89-90. Kauhajoki pelaa melko kapealla rosterilla ja Kataja-ottelussa neljä avausviisikon pelaaja kellotti yli 30 minuutin peliajan. Vastaavasti Kouvoilta yksikään pelaaja ei keskiviikkona pelannut yli 28:aa minuuttia, joten kotijoukkueella luulisi olevan enemmän bensaa tankissa.
Vierasjoukkueella on tällä hetkellä todennäköisesti kovin amerikkalaisnelikko koko sarjassa. Durrel Summers, Rene Rougeau, Taylor Johns ja Michael Moser muodostavat todella kovan haasteen mille tahansa joukkueelle. Mutta kuten sanottua, joukkueen ongelmana on suhteellisen kapea vaihtopenkki. Amerikkalaisten lisäksi isoja minuutteja pelaavat Bojan Sarcevic ja Okko Järvi, mutta heidän jälkeensä löytyy kaksi 10 minuutin pelaajaa ja sitten penkiltä ei löydykään käytännössä ketään muita.
Tämä Kauhajoen todella kuormittava peluutus tulee maksamaan varmasti joukkueelle myöhemmin tällä kaudella, mutta se näkyy hyvin todennäköisesti jo tänään Kouvolassa, kun edellisestä ottelusta on kulunut vain pari päivää.
Illan vierailijat siis tuskin haluavat ja jaksavat lähteä pelaamaan vauhdikasta ja nopeatempoista korista, joka tukee ideaamme pelata vähäpisteistä ottelua. Kauhajoen raskas jalka yhdistettynä Kouvojen viimeottelun vaikeuksiin laskee pisteodottamaa meidän silmissä melko runsaasti, sillä ei Kouvotkaan yhdessä päivässä onnistu ihmeitä tekemään.
Vetokupongille poimitaan siis runsaalla panostuksella koko ottelun matalaa yhteispistemäärää, sekä hieman maltillisemmin Kouvojen joukkuekohtaista rajanalitusta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ