Korisliiga pe 28.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Kouvot – Kobrat | Painaako jouluruoka vielä pelaajien vatsoissa?

Kotimainen Korisliiga pyörähtää jälleen käyntiin joulutauon jälkeen. Perjantain ohjelmassa on neljä ottelua, joista meidän mielenkiintomme keskittyy Kouvolan Kouvojen ja Lapuan Kobrien väliseen taistoon.
Molemmat joukkueet lähtevät otteluun melko haastavien vaiheiden jälkeen. Kouvot on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi, joka sinänsä ei ole vielä mitenkään hälyttävää. Mielenkiintoinen tilasto on kuitenkin se, että erittäin laadukkaana kotijoukkueena tunnettu Kouvot on onnistunut kairaamaan ainoastaan yhden voiton viimeisestä neljästä kotiottelusta.
Vierasjoukkue Kobrilla sen sijaan hyvän alkukauden jälkeen on ollut suuria vaikeuksia. Viime ottelussa joulun alla joukkue onnistui kaatamaan Nokian kotonaan, mutta voittoa edelsi peräti kahdeksan ottelun mittainen tappioputki. Kapealla rosterilla operoiva joukkue tulee olemaan suuren haasteen edessä, kun vastaan asettuu varmasti sisuuntunut kotijoukkue, joka pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sen sijaan Kobrilla on pitkäaikaisten poissaolojen lisäksi illan ottelusta sairastumisen takia sivussa Jussi Turja, joka tarkoittaa valmiiksi ohuen pelaavan rosterin pienenemistä 6-7 pelaajaan.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Viimeisissä Kobrien otteluissa pistemäärät ovat jääneet huomattavasti normaalia pienemmiksi. Yhtenä syynä voidaan pitää Kobrien inhottavaa tapaa pelata ajoittain paikkapuolustusta, joka saa usein vastustajan osittain pois pelikirjastaan. Ottelun ennakossa vierasjoukkueen päävalmentaja Lars Ekström vihjasikin, että samaa paikkapuolustusta nähdään tänäänkin.
Lapualaisten oma pistesarake sen sijaan on hyvin riippuvainen heidän amerikkalaiskvartetin otteista. Heistä jokainen on enemmän tai vähemmän non-passer-tyyppisiä pelaajia, eli he hakevat mieluummin omia ratkaisuja kuin syöttävät palloa eteenpäin. Tämän tyyppinen pelaaminen tappaa joukkueen tekemistä etenkin hyviä puolustusjoukkueita vastaan, kuten illan vastustaja Kouvot on. Jos yksittäisillä palloa rakastavilla pelaajilla ei korinteko suju, niin joukkueen pisteiden tekeminen on hyvin hankalaa.
Illan kotijoukkueella on ajoittain ollut hankaluuksia hyökkäyspelaamisen kanssa. Kolmen pisteen viivan takaa Kouvot ei ole etenkään viime otteluissa onnistunut edes kohtalaisesti hyvistä heittopaikoista huolimatta. Tänään koriteko saattaa olla mutkikasta Kobrien paikkapuolustusta vastaan, sillä Korisliigassa sen käyttäminen on kohtuu harvinaista, eikä joukkueet sitä vastaan pääse – tai joudu pelaamaan.
Molempien joukkueiden korintekovaikeudet ja Lapuan paikkapuolustus yhdistettynä vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamiin yllättävän korkeisiin pistelinjoihin suorastaan yllyttää meitä pelaamaan vähäkorista ottelua. Vetokupongille poimimme koko ottelun alhaisen pistemäärän lisäksi Kobrien vastaavaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ