ke 14.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Kouvot – Kobrat | Pikkulauantain kunniaksi rumat lukemat Kouvolassa?

Tänään keskiviikkona kotimaisessa Korisliigassa on pelipäivä! Yhteensä otteluita pelataan neljä, mutta mielenkiinto keskittyy harmaaseen Kouvolaan, jossa kotijoukkue Kouvot saa vieraita Lapualta Kobrien muodossa.
Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukosta keskivaiheilta. Kouvot (kolme voittoa ja neljä tappiota) sijalla kuusi ja Kobrat (neljä voittoa ja viisi tappiota) pykälää ylempänä sijalla viisi, joten molemmat porukat varmasti janoavat pisteitä. Kouvot on pelannut suurin piirtein odotusten mukaisesti, kun Kobrat on puolestaan toistaiseksi onnistunut yllättämään alkukauden otteillaan. Kovimpana meriittinä voidaan mainita voitto Kauhajoen Karhusta selvin numeroin.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Suurena erona joukkueiden välillä on materiaalin leveys. Kouvot pyörittää tällä hetkellä kymmenen pelaajan rotaatiota hämmästyttävän tasaisesti eikä niin sanotun säälipeliajan miehiä löydy tällä hetkellä joukkueesta ainuttakaan. Vastaavasti Kobrat joutuu pelaamaan tällä hetkellä käytännössä vain seitsemällä pelaajalla, kun Michael Morsell loukkaantui viime viikon ottelussa Korihaita vastaan. Etenkin pitkässä juoksussa Kouvot on todella vahvoilla, kun pelaajia ei ole ylikuormitettu.
Alkukaudella Kobrien otteluissa on tehty hurja määrä pisteitä illasta toiseen. Keskimäärin korisukkaa heilutetaan lapualaisten kamppailuissa reilun 185 pisteen edestä, mikä itsessään kertoo heidän vauhdikkaasta ja ehkä hieman jopa ”sekopallomaisesta” pelityylistään.
Kouvojen tilastoja katsellessa ei löydy yhtä kovia keskimääräisiä korilukemia, mutta toistaiseksi kotikentällään joukkue on takonut keskimäärin sata pistettä ottelua kohden vastustajansa koriin. Tämä ei tosin ole mitään uutta, sillä vuosien saatossa Kouvojen kotiluola Manskari on osoittautunut vierasjoukkueille yhdeksi kaikista hankalimmista paikoista hakea pisteitä.
Kouvojen ensimmäiset ottelut olivat odotetun haastavat loukkaantumisten sekä kotihallin vesivahingon takia. Nyt nämä asiat on saatu kuntoon, sillä Manskari on jälleen pelikuntoinen, kuten ovat myös Tuomas Hirvonen ja David Gonzalvez. Kouvojen otteet ovatkin parantuneet kamppailu kerrallaan, kun joukkue on päässyt harjoitteleman koko porukalla. Heidän kotiluolassaan Kobrat ei sen kummemmin isäntien menoa hidastamaan.
Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa, Kobrilta lähinnä amerikkalaisvahvistusten muodossa. Khalil Small ja Larry Anderson ovat molemmat pussittaneet toistaiseksi keskimäärin reilut 20 paunaa ottelua kohden. Heiltä vaaditaankin vähintään yhtä kovia lukemia keskiviikkona, jos he haluavat viedä pisteet Lapualle. Helppoa se ei tule olemaan – kotijoukkueelta löytyy rautaisia puolustuspelaajia, kuten esimerkiksi Gonzalvez ja Jeremy Morgan. Nämä herrat tulevat jättämään kaksikon kohtalaisiin pistelukemiin.
Kouvojen rosterin leveys yhdistettynä nykyvireeseen – etenkin kotikentällä – tekee helpoksi valinnan ottaa kouvolalaiset hieman reilummalla tasoituksella kupongille. Bookkerit ovat nähtävästi myös hieman ylireagoineet Kobrien aiempien kamppailujen pistetehtailuun, mikä kelpaa meille. Kouvoja vastaan lapualaiset eivät paukuta taululle samanlaisia lukemia kuin alkukaudella kotikentällään.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ