pe 09.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: KTP Basket – Kauhajoki | Saako vierasjoukkue kurssinsa käännettyä?

Perjantai-iltana Korisliigassa kohtaavat kaksi varmasti nälkäistä joukkuetta, kun illan isäntä KTP saa vierailijoita Pohjanmaalta Kauhajoen Karhun muodossa.
Kotijoukkue KTP:n alkukausi on ollut pienimuotoinen pannukakku odotuksiin nähden. Seura hankki täksi kaudeksi uuden päävalmentajan Tomi Kamisen ja joukkueen tilanne näytti harvinaisen hyvältä. Kokoonpano on ollut amerikkalaisia myöten jo kesän lopulta asti kasassa, eikä muutoksia pelaajistoon ole missään vaiheessa tehty.
Odotukset ja mielenkiinto joukkuetta kohtaan nousivat melkein taivaaseen asti, kun seura kertoi tehneensä sopimuksen Matt Williams juniorin kanssa. Tämä kyseinen amerikkalaistakamies nimittäin tuli Kotkaan suoraan NBA-seura Miami Heatin organisaatiosta, jossa mies pelasi jämäminuutteja muutamassa ottelussa NBA-parketilla.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Odotukset hieman lässähtivät, kun kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta saldona oli vain yksi voitto, ja kaikki ottelut olivat ennakkoon niitä niin sanottuja ”helpompia pelejä”. Kobria ja Uraa vastaan lopputuloksena olivat vieläpä melko rumat lukemat.
Näiden otteluiden jälkeen KTP on pelannut viidesti ja voittanut kahdesti. Viimeisin voitto tuli kotikentällä alkuviikosta, kun pahasti alavireinen ja varjojen mailla laahustava Seagulls lähti Karhuvuoresta tyhjin käsin kotimatkalle. Ennen tätä ottelua päävalmentaja Kaminen oli jopa antanut lehdistön ymmärtää eroavansa, jos joukkue ei ala tekemään tulosta.
Vierasjoukkue Karhu sen sijaan aloitti kauden vahvasti kolmella peräkkäisellä voitolla, mutta sen jälkeen vire on ollut hieman alavireinen. Viimeisestä neljästä ottelusta alla on vain yksi voitto, sekin loukkaantumisista kärsivää Uraa vastaan. Joukkue on materiaaliltaan ehdotonta sarjan eliittiä, mutta jostain syystä viime ottelut ovat olleet hiukan vaisuja esityksiä. Tosin viimeisin ottelu vieraskentällä Vilpasta vastaan antoi jo viitteitä paremmasta vireestä.
Kauhajoki pääsee otteluun ilmeisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. KTP:lta sen sijaan on sivussa ainakin paluun kotimaan kentille tehnyt Julius Rajala. Viime hetkien poissaoloista ei ole tietoa, sillä Kaminen ei ole kirjoitushetkeen mennessä antanut kommentteja sarjan sivulle, eikä sitä myöten kokoonpanokaan ole luettavissa.
Uskomme, että Kauhajoki jatkaa nousevaa trendiään, sillä nyt joukkueella on oiva tilaisuus tehdä orastavalle tappioputkelleen stoppi. Myöskään KTP:n voitolle Seagullsista ei kannata antaa liikaa painoarvoa, sillä Seagulls oli kyseisessä ottelussa surkea. Ilmeisesti viime kierroksen tuloksista johtuen kertoimet ovat yllättävän tasaiset. Siksi lähdemme hakemaan isolla panostuksella Kauhajoen voittoa pienellä tasoituksella, sekä pienemmällä panostuksella Kauhajoen korkeaa pistemäärää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ