pe 11.01. klo 18:30

KTP-Basket - Kouvot

Korisliiga: KTP-Basket – Kouvot | Kymenlaakson herruus jaossa perjantaina

Korisliigassa pelataan perjantaina vain yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi. Illan isäntä KTP saa vastaansa rakkaan paikallisvastustajansa Kouvot. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kaksi kertaa ja kotkalaiset ovat voittaneet näistä taistoista molemmat.
Miten NBA-vahvistuksen äkkilähtö vaikuttaa kotijoukkueeseen?
Ennen kuluvan korisliigakauden alkua suurimmasta mediahuomiosta nauttinut pelaaja oli ehdottomasti KTP:n amerikkalaisvahvistus Matt Williams Jr. Mies pelasi viime kaudella pääasiassa NBA:n farmisarjaa G-Liigaa, mutta Williams Jr:n vyöltä löytyy myös muutama ottelu tarunhohtoisessa taalasarjassa Miami Heatin paidassa.
Raudanlujana heittäjänä tunnettu 25-vuotias amerikkalainen etsiskeli pelaamistaan ensimmäisissä otteluissa, mutta ottelu ottelulta pääsi paremmin sisään liigaan ja joukkueeseensa. Kuinka ollakaan, kun miehen tilastot kovenivat juuri ennen joulutaukoa, ilmoitti hän vuodenvaihteessa joutuvansa purkamaan sopimuksensa ja palaavansa Yhdysvaltoihin. Syyksi hän kertoi perhesyyt ja pian syntyvän jälkikasvun.
Päivä sopimuksen purkamisen jälkeen Kreikan pääsarjaa pelaava Kymis BC ilmoitti tehneensä sopimuksen Williams Jr:n kanssa.
KTP on nyt Williamsin lähdön myötä hieman ikävässä tilanteessa, sillä pelaajamarkkinat ovat tällä hetkellä melko huonot, eikä korvaajaa olla toistaiseksi löydetty. Minkäänlaista hätää joukkueella ei kuitenkaan ole, sillä esimerkiksi Tyrell Nelsonin lähtö olisi ollut joukkueen pelaamisen kannalta suurempi takaisku. On jopa mahdollista, että paikoittain Williamsin puuttuminen voi näkyä KTP:n hyökkäyspäässä positiivisesti.

Kouvoilla alla todella vaisu esitys
Vierasjoukkue Kouvot on pelannut kaksijakoisen alkukauden. Joukkue on esittänyt todella tasapainoisia otteluita ja onnistunut napsimaan koviakin voittoja. Alkukauden kovien päänahkojen sekaan mahtuu kuitenkin useampia todellisia kyykkäyksiä. Viimeisin nähtiin toissapäivänä Salossa, kun Vilpas tyrmäsi kouvolalaiset lähes 40:llä pisteellä.
Joukkueen tarvitsee nostaa tasoaan melkoisesti – etenkin levypallopelaamisessa ja pelikovuudessa. Mikäli edellä mainitut asiat ovat yhtä rempallaan kuin keskiviikkona Salossa, on Kouvot kotkalaisille vain suupala.
Vaikka Kouvot on toistaiseksi pelannutkin tuloksellisesti kohtalaisen kauden, ei pelillinen taso ole häikäissyt kuin vain ajoittain. Joukkuepuolustus oli aivan eri planeetalla Vilpasta vastaan, kuten monessa muussakin ottelussa aikaisemmin.
KTP on hyvin valmennettu ja tyylikäs hyökkäyspelijoukkue. Onkin todennäköistä, ettei Kouvot nykyilmeellään pysty pysäyttämään raikkaan kotijoukkueen hyökkäysarsenaalia.
Tiukan taistelun jälkeen pisteet jäävät Kotkaan?
Fakta on, että lajista ja sarjasta riippumatta paikallisottelut sytyttävät aina. Näin se on Kymenlaaksossakin. Molemmilla joukkueilla on pitkät perinteet Suomen koripallohistoriassa, eikä kumpikaan halua mistään hinnasta hävitä toiselle. Vaikka Kouvojen edellinen ottelu menikin täysin penkin alle, ei heillä kuitenkaan luulisi olevan mitään ongelmia nollata sitä ja latautua täysillä KTP-otteluun.
Uskotaan, että Kouvot pistää kotijoukkueelle kunnolla kampoihin, mutta suurella todennäköisyydellä pisteet kuitenkin ovat jäämässä Kotkaan. Pelivalintoja lähdetään ehdottomasti hakemaan hienosti tällä hetkellä pelaavan kotijoukkueen kautta – etenkin, kun tasoituslinja on vedonvälittäjien toimesta todella matalalla.
Vetolapulle poimitaan isolla panostuksella KTP:n voitto pienellä tasoituksella. Lisäksi pelataan maltillisemmin KTP:n korkeaa pistemäärää.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>