ti 18.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: KTP Basket – Salon Vilpas | Ärsytetty sarjakärki kohtaa sarjan kuumimman joukkueen

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta Korisliigaa on vielä kahdeksan ottelun verran jäljellä ennen lyhyttä joulutaukoa. Tänään pelataan yksi ottelu, kun makeassa kuuden ottelun voittoputkessa liitävä KTP Basket saa vieraakseen ylivoimaisen sarjakärjen Salon Vilppaan.
Molemmat joukkueet ovat KTP:n voittoputken myötä luonnollisesti aivan kuntopuntarin kärjessä, sillä Vilpas kärsi viime ottelussa vasta kauden toisen tappionsa, kun Kataja haki hienon onnistumisen päätteeksi pisteet Salosta. Illan taisteluparilla on siis viimeisestä 12 ottelusta yhteensä vain yksi tappio. Sarjataulukossakin KTP on onnistunut kaikessa hiljaisuudessa hiipimään jo kolmanneksi Vilppaan ja Pyrinnön taakse.
Illan ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää ja laadukasta koripalloa koko 40-minuuttisen ottelun ajan, sillä molempien joukkueiden tekeminen on ollut kuluvan kuukauden aikana todella kovalla tasolla illasta toiseen, pois lukien salolaisten ”ohipeli” viime kierroksella.
KTP on tyylikkäästi selättänyt alkukauden vaikeudet, eikä kuuden ottelun voittoputki ole sattumaa. Joukkueen yhteispeli on parantunut roimasti ja samalla amerikkalaiset ovat onnistuneet nostamaan tasoaan. Etenkin suuren mediahuomion kerännyt, NBA-kokemustakin omaava Matt Williams jr. on alun hankaluuksien jälkeen todistanut olevansa heittäjänä ehdottomasti kansainvälistä kovaa tasoa. Williamsin lisäksi Donte Thomas on nostanut hienosti tasoaan, viime ottelussa Pyrintöä vastaan mies pussitikin 32 pistettä ja raapi 9 levypalloa.
50 nopeimmalle Viaplay-koodi

Jos KTP on esittänyt hyviä otteita, niin vähintäänkin samaa voidaan sanoa myös illan vierasjoukkueesta. Vilpas hävisi kauden avausottelunsa, mutta voitti sen jälkeen huikeat 14 matsia putkeen. Vastaavaan voittoputkeen yksikään muu joukkue ei tule ainakaan tällä kaudella pääsemään lähellekään. Kaikille lienee varmaankin selvää, että Vilpas on ehdottomasti sarjan kovin joukkue ja pelaakin lähes varmasti tänäkin keväänä finaaleissa, jos terveystilanne pysyy hyvänä.
Vilppaan joukkue on kasattu järkevästi ja roolitukset toimivat onnistuneesti. Kokoonpanosta löytyy kymmenen hyvää korisliigatason pelaajaa, joka takaa minuuttien tasaisen jakautumisen, eikä kukaan joudu liian kovalle rasitukselle. Tilastollisesti joukkueen kovimpia ovat olleet amerikkalaisvahvistukset ja Teemu Rannikko, mutta heidän takanaan esimerkiksi Aatu Kivimäki on pelaamassa komeaa kautta.
Vilpas on nakuttanut tällä kaudella peräti yli 92 pistettä ottelua kohti vastustajan koriin ja tuskin tuo lukema tulee tänään KTP:n puolustusta vastaan olemaan pienempi, sillä KTP:n ongelmat ovat nimenomaan olleet puolustuspäässä.
Illalla tullaan varmasti näkemään ärsytetty ja todella nälkäinen Vilpas. He mitä todennäköisemmin haluavat todistaa Kataja-ottelun olleen vain työtapaturma, ja päästä aloittamaan uutta voittoputkea. Vetokupongille poimimme Vilppaan korkeaa pistemäärää ja voittoa pienellä tasoituksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ