KTP – Seagulls

ti 12.02. Klo 18:30

Seagulls tarvitsee kipeästi pisteitä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tiistaina Korisliigassa pelataan vain yksi ottelu, kun kotkalainen KTP isännöi Helsingin Seagullsia. Komean voittoputken jälkeen hieman rauhoittunut KTP on tällä hetkellä vahvasti kiinni pudotuspelien kotiedussa, kun taas vastaavasti neljän ottelun tappioputkessa laahaava vierasjoukkue Seagulls saa tehdä töitä tosissaan pitääkseen kiinni playoff-paikastaan.

Kotijoukkue oli täysi vastaantulija Joensuussa

KTP voitti ennen vuodenvaihdetta peräti kahdeksan ottelua peräkkäin, mikä nosti joukkueen sarjataulukossa selvästi keskikastin yläpuolelle. Tämän vuoden puolella tahti on hieman hidastunut, sillä seitsemästä ottelusta neljä kertaa kotkalaiset ovat poistuneet kentältä voittajana.

KTP kärsi viime ottelussaan selvän tappion Katajan vieraana. Joukkue oli etenkin ottelun alussa täysin telineissä häviten ensimmäisen jakson peräti viidellätoista pisteellä. Vastaavaan alkukankeuteen kotkalaisilla ei ole varaa, jos he haluavat palata takaisin voittokantaan.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Kotijoukkueen peli on valitettavan monen muun korisliigajoukkueen tavoin pitkälti ulkomaalaisvahvistusten varassa. Yhdysvaltalaisnelikon lisäksi yli 20 minuutin peliaikoja ottelua kohti joukkueessa kellottavat ainoastaan Antto Nikkarinen ja joukkueen kapteeni Michael Pounds. On myös huomioitava, että Poundsin pelaaminen ottelussa on toistaiseksi epävarmaa ja hänen poissaolo hankaloittaisi merkittävästi KTP:n pelaamista.

Lopputulokset eivät kerro koko totuutta Seagullsin pelistä

Vahvan alkukauden jälkeen Seagulls on ollut melko suurissa ongelmissa. Tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa kyntävä vierasjoukkue on yllättäen vasta kahdeksannella sijalla, ja samaa trendiä jatkamalla se on jopa vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle.

Helsinkiläisjoukkue on voittanut vain yhden edellisestä seitsemästä ottelustaan, mutta näistä ainoastaan yksi on päättynyt vastustajan voittoon yli kymmenen pisteen marginaalilla. Seagulls on monissa otteluissa ollut pitkään voitossa kiinni, mutta omien mokien tai huonon tuurin takia ottelut ovat kääntyneet loppuhetkillä tappioiksi.

Viime ottelussa sarjakärki Vilpasta vastaan Seagulls pelasi todella hyvän ottelun, mutta hukkasi johdon valitettavan tutusti viimeisellä jaksolla. Vilpas-ottelua ennen joukkue hävisi kirjaimellisesti viimeisen sekunnin koreilla niin Kobria kuin Pyrintöäkin vastaan.

Tosiasia on, ettei Seagulls ole pelillisesti ottanut alkukauteen nähden taka-askelia. Päinvastoin joukkueen peli on mennyt komeasti eteenpäin ja se on tälläkin hetkellä todella iskukykyinen ja potentiaalinen joukkue. On myös totta, että helsinkiläisten olisi korkea aika alkaa myös voittaa otteluita, sillä Kobrat on haastamassa heitä toden teolla viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Rahat mieluusti vierasjoukkueelle

Vedonlyöjän kannattaa ehdottomasti lähteä rakentamaan vetojaan Seagullsin korkeiden kertoimien kautta. Vierasjoukkueen viimeaikaisten tappioiden määrä on tehnyt siitä hyvinkin pelattavan, kun huomioidaan otteluiden tasaisuus ja Seagullsin hyvät esitykset tappioista huolimatta. Kotijoukkue KTP sen sijaan ei vakuuttanut edellisessä ottelussa alkuunkaan.

Ensisijaisena pelivalintana toimii Seagulls +6, eli veto on voittava vaikka vierasjoukkue häviäisikin viidellä pisteellä. Kuuden pisteen kotivoitto tietäisi panoksen palautumista. Pienemmällä panostuksella lapulle poimitaan Seagullsin voittoa, sekä joukkueen korkeaa pistemäärää.