ke 07.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Tampereen Pyrintö – BC Nokia | Kärkijoukkueet vastakkain paikallisottelussa

Tänään keskiviikkona Korisliigaa pelataan kahden ottelun voimin. Lapualla Korihait yrittää horjuttaa kotijoukkuetta, mutta suuren yleisön katseet kiinnittyvät Pirkanmaan derbyyn, kun Tampereen Pyrintö saa vastaansa naapurikaupungin BC Nokian.
Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vahvasti. Nokia (5 voittoa/2 tappiota) majailee sarjataulukossa sijalla kaksi, edellään ainoastaan sarjakärki Vilpas. Pyrintö (4 voittoa/1 tappio) taas vastaavasti löytyy sijalta kolme, kaksi ottelua Nokiaa vähemmän pelanneena.
Kotijoukkue Pyrintö on kärsinyt toistaiseksi vain yhden tappion, kun Vilpas kävi ryöstöretkellä Pyynikillä. Tulee kuitenkin muistaa, että Pyrinnön muut neljä ottelua ovat olleet niin sanottuja ”helpompia pelejä”. Siipirikkoiset Seagulls ja Ura sekä ennakkoon heikommat KTP ja Kobrat ovat kaatuneet Pyrinnön käsittelyssä. Nokia on siis vasta toinen todellinen iso haaste Pyrinnölle tällä kaudella.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Nokia liitää tällä hetkellä joukkueelle melko vieraassa viiden ottelun voittoputkessa. Nokia hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan todella niukasti. Ensimmäinen tappio tuli vieraskentällä Salossa ja toinen heti perään kotona Katajaa vastaan, mutta näiden otteluiden jälkeen Nokia on poistunut kentältä voittajana joka kerta. Mukaan mahtuu yksi erityisen maukas voitto, kun Kauhajoen todella pitkä kotivoittojen putki katkesi Nokian hakiessa pisteet.
Molemmilta joukkueilta on löytynyt toistaiseksi onnistujia kohtuullisen laajalla rintamalla eikä kumpikaan joudu pelaamaan yhden tai kahden pelaajan varassa. Erityisen hyvä pelaajatilanne on Pyrinnöllä, mistä kertoo todella laaja peluuttaminen ja peliajan jakautuminen.
Pyrinnöltä tilastojen valossa esiin nousee Kenneth Manigault (15,0 pistettä/1,8 riistoa ottelua kohden) ja Kevin Johnson jr. (11,4 pistettä/8,2 levypalloa). Amerikkalaisten lisäksi joukkueen kapteeni Antero Lehto (11,6 pistettä/4,4 syöttöä) on esiintynyt totutun vahvasti. Huomionarvoista kotijoukkueen tilastoissa on aivan käsittämättömän kovat kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti (51,2), sekä tehtyjen pisteiden määrä ottelua kohti (103,8), jotka ovat selvästi sarjan suurimmat.
Nokialta kovimpia tehoja alkukaudesta ovat mättäneet Korisliigaa seuraaville tutut jättiläiset Dragan Labovic (17,0 pistettä/5,9 levypalloa) ja Sean O´Mara (21,3 pistettä/8,0 levypalloa). He ovat molemmat todella isokokoisia, mutta täysin erityylisiä pelaajia. Labovic on yksi sarjan tarkimpia kaukoheittäjiä, kun taas O´Mara hallitsee korinalustaa lähes mitä tahansa joukkuetta vastaan.
Ottelusta tulee todella mielenkiintoinen, sillä tilastojen mukaan sarjan kovin hyökkäys ja yksi kovimmista puolustuksista kohtaa toisensa. Fakta on, ettei Pyrintö tule heittämään kolmosia yli 50% tarkkuudella joka ottelussa, eikä tekemään sataa pistettä illasta toiseen.
Bookkerit ovat jostain syystä asettaneet ennakkoon tasaväkiseen otteluun Pyrinnön yllättävän selväksi ennakkosuosikiksi, mikä kelpaa meille vallan mainiosti. Lapulle poimitaan Nokian voittoa ja tasoitusta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ