to 08.11. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Ura Basket – Seagulls | Jatkuuko loukkaantumisista kärsivän kotijoukkueen tappioputki?

Torstai-iltana Korisliigassa pelataan ottelu ja siipirikkoinen sarjanousija Ura Basket saa vastaansa pääkaupungin korisylpeyden Helsinki Seagullsin. Illan ottelupari löytyykin osittain loukkaantumisista johtuen sarjataulukon häntäpäästä, Ura sijalla 10 (2 voittoa/7 tappiota) ja Seagulls (1 voitto/4 tappiota) sarjan viimeisenä sijalla 11, tosin joukkue on pelannut vasta viisi ottelua.
Molemmat joukkueet lähtevät illan otteluun enemmän tai vähemmän vajaamiehisenä. Seagullsilta puuttuu varmuudella amerikkalaisvahvistus Wayne Blackshear, joka on loukkaantumisen takia joutunut jättämään jo kolme peräkkäistä ottelua välistä. Christopher Ortiz sen sijaan on ilmoitettu kokoonpanoon GTD 50%-merkinnällä eli mies on pelikuntoinen 50% todennäköisyydellä. Muutoin vierasjoukkueen pelaava kokoonpano tulee olemaan käytännössä paras mahdollinen.
Illan kotijoukkueen poissaololista on sen sijaan melko surullista luettavaa. Joukkueen tärkeistä kotimaisista runkopelaajista varmuudella loukkaantumisen takia sivussa ovat Eldar Skamo ja Pyry Rainamaa. Heidän lisäkseen lasaretissa on jenkkitakamies Stephen Croone.
Croone ehti pelata vain kaksi ottelua ennen loukkaantumistaan ja myös hän on illan ottelusta sivussa. Croonen tilalle hankittiin viime kaudella Vilppaasta tuttu takamies Jonathan Jordan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Hetki sopimuksen teon jälkeen kuitenkin selvisi, ettei mies olekaan pelikuntoinen. Uran piti täten hankkia varamiehen varamies, joka on lähipäivinä saapumassa Suomeen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Olihan tässä jo kaikki Uran epäonnesta? No eipä tietenkään. Joukkueen paras pistemies Avery Woodson (19.4 pistettä/ottelu) joutui tiistai-iltana juuri Kouvot-ottelun alla jäämään pois ruokamyrkytyksen vuoksi. Tuon ottelun ja tämänpäiväisen koitoksen aikaväli on tasan kaksi vuorokautta, joten kaiken järjen mukaan Woodson ei millään ole 100% pelikunnossa. Ortizin tavoin hänenkin pelaamiselle on ilmoitettu 50% mahdollisuus.
Molemmat joukkueet ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhdet, kumpikin onnistui ottamaan pisteet Korihaista. Toissapäivänä Ura sai selkäsaunan ilman Woodsonia pelatessaan Kouvoilta kotikentällään, kun Seagulls hävisi niukasti vieraissa KTP:lle. Sitä edellinen lokkien ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä, sillä joukkue taipui sarjakärki Vilppaalle hienon esityksen jälkeen vain kolmella pisteellä. Ura joutuu vajaamiehisenä taistelemaan vieläpä melkoisessa otteluruuhkassa, sillä heille illan ottelu on jo viides kymmenen päivän sisään. Seagulls taas vastaavasti pelaa vasta kauden kuudennen ottelunsa.
Kotijoukkueelta vaaditaan äärimmäistä venymistä, jos he haluavat ottaa kauden ensimmäisen voiton kotikentällään. Voittoon vaaditaan myös Woodsonilta huippuonnistumista, mitä ei ole helppoa ennustaa, sillä mies ei välttämättä ole edes pelikuntoinen. Hänelle joukkueen penkiltä ei tällä hetkellä yksinkertaisesti löydy paikkaajaa. Seagullsin poissaolotilanne ei ole lähellekään samaa luokkaa kuin kotijoukkueella. Kaiken järjen ja viimeaikaisten peliesitysten mukaisesti pisteet matkaavat Helsinkiin Tuukka Kotin johdolla kohtalaisen selvin numeroin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ