Superpesis ke 12.07. klo 18:00

Koskenkorva - Kouvola

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herääkö Kopla unestaan Koskenkorvalla? Kertoimenlaskijan mukaan kyllä, mutta emme olisi niin varmoja!

Vaikka Koskenkorva ja Kouvola ovat sarjataulukossa sangen lähekkäin toisiaan, on joukkueiden välillä julma, pitkälti yli kymmenen pisteen ero. Molemmat ovat tällä hetkellä menossa ensimmäiseen pudotuspelivaiheeseen, mutta luonnollisesti mitään ei ole hakattu kiveen: Koskenkorvan niskaan hengittää Seinäjoki, ja Kopla puolestaan haluaa katkaista tappioputken ja mennä kuuden sakkiin, mikä helpottaisi kauden jatkoa kovastikin.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat jopa 30€ arvoisen ilmaisvedon!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Koskenkorvalla on valtakunnallisella pesisviikolla peräti kolme kotiottelua, joista olisi hyvä saada pisteitä, ettei joukkue jää ulos jatkopaikoilta. Myös yleisöä pitäisi saada liikkeelle paremmin, sillä tämänhetkinen taso ei riitä jatkoa ajatellen. Monella osa-alueella Kossu antaa tasoitusta parhaille joukkueille, mutta lyöjäjokeriosasto kestää vertailun moneen muuhun joukkueeseen verrattuna. Alla on neljä tappiota, joista viimeinen tuli puhtaasti vieraissa Manse PP:lle.

Koskenkorvan Urheilijat

@kossusuper
Tällä viikollä Sähkökoje Areenalle urakoidaan kolme kotipeliä 🔥

#bulltown #kossuiskee #superpesis

Kouvolan loppukausi on sarjataulukkoa silmäillen melko kevyt, sillä valtaosa otteluista on sarjataulukossa viittä viimeistä joukkuetta vastaan. Nousupaineita sarjasijoitukseen siis on. Mutta kyllä omankin tekemisen pitää parantua aivan perusasioita myöten, sillä Iiro Haimi ei ole saanut hetkeen joukkueestaan irti ehjää ottelua. Tuntuu, että lukkaripeliä myöten joukkueella on sipuli pahemman kerran jumissa.

Toki Kopla on joukkueista vahvempi, mutta vieraissa minikertoimen antaminen tuntuu jo melkoiselta liioittelulta. Rohkeimmat ottavat suoraan Kossua, mutta me olemme realisteja, sillä Koskenkorvan suorat voitot ovat olleet harvassa. Yhden jakson saaminen ei ole kuitenkaan mikään ihme, joten tähän matsiin otetaan vetoteknisesti ajatellen tasapeliä.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto X 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.