UHMAPELAAJAT la 29.10. klo 14:45

T75-ravivihje - Kymenlaakso-ajo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lauantain täysissä lähdöissä yllätyksiä haussa – lunasta kunnolla 75:sta!

Kouvolassa ajetaan lauantaina 75-ravit, joiden johtotähtenä on kolmivuotiaitten lämminveristen Kymenlaakso-ajo, missä voittaja palkitaan 36 000 eurolla. Muitakin kovia koitoksia on kohteina, mm. lämpöisten kova tasoitus Kouvola-ajo sekä kylmäveristen avoin ryhmä.

Vihjerivimme on tällä kertaa kahdella piikillä ryyditetty 48 euron systeemi. Kouvolassa on lähes 48 kiloeuroa jackpottia jaossa, joten potti on tällä kertaa jopa 160 000 euron luokkaa. Viime lauantaina Porin vaikeassa 75-rivissä vihjerivimme ei juhlinut millään tavalla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

75 alkaa peräti 4100 metrin maratonmatkalla, johon laitetaan budjettiin mahtuvat viisi hevosta. Potentiaalinen yllättäjä voisi olla 4 Alladin Bro, joka on todella jaksava, mutta ei saa etelän suurilla radoilla ansaitsemaansa huomiota. Toisena juostavaan Kymenlaakso-ajon keräilylähtöön tipsihevonen on 10 Uptown Kemp, joka olisi ilman karsinnan laukkaa päälähdössäkin kova luu. Kimmo Kempin ajamanakin hevonen pystyy näyttämään luokkansa tässä.

Rivin ensimmäinen piikki on kolmannen kohteen 3 Vixeli. Tapio Perttusen ajokki kilpailee aivan kammottavan kovassa iskussa, mutta viimeksi Turussa lataus meni yli, ja peli menetettiin loppukaarteen toiseen laukkaan. Ravilla Vixeli ei tule todennäköisesti kohtaamaan tässä parempaansa.

Tiina Naula

@TiinaNaula
Vixeli on kovassa syyskunnossa, voitto Parvelan Retusta Vermossa ja huippuaika 21,3a täydellä matkalla! #ravit

Kylmäveristen kolmella tonnilla suosikki on väkivahva 10 Panthera. Joensuussa sille sattui ja tapahtui jo ennen varsinaista lähtöä, ja tähän lähtöön ori tulee tauolta. Siksi muutama varmistus on paikallaan. Kouvola-ajossa 14 Mas Champ on lähdön luokaltaan paras hevonen, mutta sen lopullinen iskukyky ei ole vielä selvinnyt syksyn helpoissa lähdöissä. Siispä sekin varmistetaan kunnolla.

Tammalähtö on kahden kauppa. 2 Kitzune G.G. oli Vermossa hulivilipäällä ja törmäsi lähtöauton puomiin niin kovasti, että joutui lähdöstä poistetuksi. Oulussa kaikki näytti olevan kuitenkin aivan kunnossa. Toinen voittajakandidaatti on jatkuvasti jäätävän hienoja esityksiä tekevä 11 Goodygoodytwoshoes.

Kymenlaakso-ajossa paalulta löytyy hyviä karsintavoittajia. Esim. 3 Arctic Crown sekä 7 Marier Mili vakuuttivat molemmat voitoissaan. Piikiksi laitetaan kuitenkin takamatkan 12 Halley Wania. Santtu Raitalan valjakolla otettiin karsinta varman päälle, ja sijoitus oli kakkonen. Finaalilähdössä on vähemmän kierrettävää, Markku Niemisen hevoset ruukaavat olla oikeaan aikaan huippuiskussa, ja kuski on timanttia. Halley Wania on juossut 15 starttia murhaavan kovissa lähdöissä, eikä ole ikinä jäänyt toton ulkopuolelle. Se kelpaa tässä tehtävässä piikiksi.

Edit 28.10: Halley Wanian poisjäännin myötä laitetaan piikiksi Arctic Crown, joka on poisjäännin jälkeen päätöskohteen selkeähkö suosikki.