Korisliiga ti 22.11. klo 18:30

Kouvot - Kataja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Armotonta menoa! Isänniltä puuttuu syömähammas, ja tämä sattuu betsihermoon!

Koriksessa kilvoitellaan Itä-Suomen herruudesta: kauden hienosti aloittanut Joensuun Kataja matkustaa alkukauden loukkaantumisten kanssa tuskailleiden Kouvojen vieraaksi. Ei Kouvotkaan kurjasti ole pärjännyt, sillä ottelun vähemmän pelanneena se on neljäntenä olevia joensuulaisia vain kaksi pistettä perässä. Tämä kamppailu onkin mielenkiintoinen tasonmittaus – joukkueet eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet.

Kouvot sai pitkään odotetulla sarjatauolla pelaajia takaisin – mm. Hannes Pöllä pelasi pitkästä aikaa – mutta tällä hetkellä joukkueen ehdoton syömähammas ja pistelinko Deshon Taylor on poissa. Taylor on ollut myös Kouvojen syöttötilaston kunkku, joten isosta lovesta puhutaan vääjäämättä. Menestyksekkäässä vierasottelussa Honkaa vastaan Austin Butler scorasi 20 pistettä ja kahmi 12 levaria.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kataja teki kovaa Karhua vastaan kotona parhaansa, mutta kauhajokisten voittorutiini oli lopulta liikaa. Kataja jäi ottelussa lopulta 71 pisteeseen, eli korinteko oli tervanjuontia ja jälkeen jäätiin etenkin kolmosten pussituksessa. Mutta kokonaisuudessaan Katajan pakka on tälle kaudelle tiukka ja joukkueen kokoamisessa on onnistuttu suorastaan loistavasti. Katajan pelaajista Tuomas Hirvonen ja Teemu Knihtinen palaavat vanhaan kotisaliinsa.

Korisliiga

@Korisliiga
#Korisliiga palasi ryminällä maajoukkuetauolta - katso viikon kovimmat suoritukset! ⛔️🤚

Top 10 kokonaisuudessaan: youtube.com/watch?v=Ugt0uo…

Tähän matsiin laitetaan kaksi tipsiä. Pääbetsi on underi, sillä Kouvojen on vaikea korvata Taylorin puuttumista. Lisäksi Kataja on suhteellisen matalakorinen joukkue tällä hetkellä. Sivubetsi on Katajan voitto kertoimella 2,15 – analyysiriskiä on, mutta kyllä tämä aika tasabuukilta haisee, ja vieraskertoimessa on löysää. Galaksinolta saat tilin avattuasi ilmaisvedon – katso ohjeet alta!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Katajalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 165.5 pistettä 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.