CS to 20.01. klo 14:00

KOVA - 4glory

KOVA uuden valmentajan voimin kevätkauden avausotteluun

Suomalaisjoukkue KOVA on torstaina iskussa Malta Vibes -turnauksen merkeissä. Joukkuetta vastaan RO32 -vaiheessa asettuu serbialaisjoukkue 4glory, minkä pelaajat saattavat suuremmalle yleisölle olla hieman tuntemattomampia. 4glory ei nimittäin ole pelannut yhdessä kuin muutaman kuukauden. Kuten KOVA:llakin niin myös 4gloryllä on kulunut peräti kuusi viikkoa viimeisestä virallisesta ottelusta.

KOVA palkkasi vastikää joukkueellensa uuden analysoijan sekä valmentajan. Petteri “peku” Jaakkola liittyy joukkueeseen valmentajan tontille, kun puolestaan Tommi “tlaaksone” Laaksonen hoitaa tästä lähtien KOVA:n analysoijan roolia. Joukkueella ei ole ennen ollut analysoijaa eikä valmentajaa, joten heidän palkkaamisen pitäisi ainakin auttaa KOVA:n valmistautumista otteluihin hurjasti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Roolit tulee tarpeeseen juurikin tälläisissä otteluissa, joissa vastaan asettuu tuntematon joukkue, jonka demoja pitäisi analysoida ennen ottelua pelisuunnitelman tekoa varten. Tähän ei pelaajilla yksinkertaisesti aika riitä, jonka vuoksi kaikilla huippujoukkueillakin löytyy kyseisiin rooleihin ammattilaiset.

KOVA:n karttavalikoima on hitusen vahvempi, kuin 4gloryllä ja joukkueen otteet näyttivät ennen joulutaukoa vakuuttavilta. Toivotaan, että suomalaiset jatkavat samaa rataa, ja nappaavat voiton selvästi heikommasta 4glorystä.

10 euroa pelirahaa