CS ti 26.04. klo 18:30

KOVA - Isurus

#KOVANA vai ei? Suomalaisjoukkue hakee avausvoittoa Pinnacle Cupissa

Toinen suomalaisnimi tiistain Pinnacle Cup -talkoissa on KOVA. Joukkue kohtaa klo: 18:30 alkavassa ottelussa brassijoukkue Isuruksen, joka oli juuri RMR-karsinnoissa. Isurus floppasi kyseisissä karsinnoissa ja hävisi niin umpisurkealle Caselle, kuin myös Sao Caetanolle sekä FURIA:lle. Isurus on yksi heikoimmista brassijoukkueista, ja kuten jo maanantaina samaisessa turnauksessa Casen toimesta nähtiin, on brassijoukkueet selvästi eurooppalaisia jengejä perässä.

KOVA:lle tarjotaan kelvollista kerrointa 2,5 kierroksen minusmerkkiseen tasoituslinjaan, ja se hyödynnetään. KOVA on viime aikoina näyttänyt erittäin kilpailulliselta voittamalla Robin “flusha” Rönnquistin Hellslayersin, Anonumon sekä muita kovatasoisia joukkueita. KOVA:n ainoa ongelma on tasaisuus, mitä joukkueella selvästikään ei ole.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

KOVA tulee poistamaan Infernon, Dust 2:n ja Overpassin, jolloin jäljelle jää KOVA:n kolme parasta karttaa ja Ancient. Isurus varmastikin poistaa Miragen, Nuken ja Vertigon, jolloin ottelussa pelattaisiin juurikin kyseinen Ancient. KOVA on pelannut siinä viisi ottelua, ja voittanut niistä yhden. Isurus puolestaan on voittanut kahdesta pelaamastaan ottelusta yhden.

KOVA on pelannut todella vahvoja joukkueita vastaan Ancientia, ja saanut aina lähes 14 kierrosta kärsimissään tappioissa. Joukkue on pystynyt haastamaan Anonymon, CPH Flamesin ja Hellslayersin kaikki Ancientissa todella tiukoissa otteluissa. Isurus puolestaan on kohdannut Meta BR -nimisen umpisurkean brassijoukkueen kahdesti, ja voittanut toisen niistä. KOVA on selvästi parempi joukkue otteluun lähdettäessä, ja päätyy ottelu mihin karttaan tahansa on suomalaisjoukkue vahvoilla.

10 euroa pelirahaa