Ykkönen pe 03.06. klo 18:30

KPV - Jaro

Jarolla ongelmia derbyn alla!

Kokkolan Palloveikkojen ja Pietarsaaren Jaron välinen rantaderby on iso juttu molempien joukkueiden kannattajille. Joukkueet lähtevät derbyyn peräkkäin sarjataulukossa. KPV:n alkua voi kuvailla sangen odotetuksi, mutta kauteen satsannut Jaro ei ole missään tapauksessa siellä, missä pitää. Tätä ottelua on jopa uumoiltu valmentaja Jimmy Warghin kohtalonpeliksi.

KPV kävi maanantaina hakemassa tasapelipisteen PEPO:lta Lappeenrannasta. Peliesitys oli sangen tasapainoinen – voi hyvällä syyllä sanoa, että KPV on mennyt alkukauden aikana eteenpäin. Molempiin suuntiin nähtiin valmiimpaa peliä. KPV:n ja Jaron välillä on aina ollut paljon pelaajaliikennettä, ja niinpä tälläkin hetkellä Kokkolassa pelaa useita entisiä jarolaisia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Jaro kärsi Suomen Cup mukaan lukien TPS:ää vastaan jo kolmannen perättäisen tappionsa. Huono menestys kiristää leukaperiä Jeppiksessä, ja tulosta vaaditaan hinnalla millä hyvänsä. Pahaksi onneksi TPS-pelissä puolustaja Guillermo Sotelo lensi hieman tulkinnanvaraisessa tilanteessa ulos, eikä ole tässä ottelussa käytettävissä. Peli turkulaisia vastaan ei sinällään ollut huono, mutta ulosajo sotki joukkueen konseptit.

Tässä pelissä tullaan taistelemaan kovaa, ja voisi kuvitella vauhtiakin löytyvän. Peliä saadaan runsasmaalisuuteen, sillä tähän suuntaan ovat molemmat joukkueet kallellaan. Tunnetta tullaan kentällä varmasti näkemään, ja overi on hieman underia todennäköisempi.

10 euroa pelirahaa