to 09.05. klo 18:30

KPV - Jaro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pohjanmaalla rytisee – vetomuoto yllättää, vaikka suosikin matkassa ollaan!

Suomen Cupin tässä vaiheessa pelataan useita makeita derbymatseja. Torstaina rytisee Pohjanmaalla, kun rakkaat pitkäaikaiset viholliset KPV sekä Jaro selvittävät, kumpi työntyy cupissa 32 parhaan joukkoon. Viime kaudella molemmat porukat pelasivat silloista Ykköstä, mutta Palloliiton luovan ajattelun helmenä sarjat jaettiin Ykkösliigaan ja Ykköseen. KPV jäi sijoituksensa puolesta viimeksi mainittuun sarjaan.

KPV on aloittanut Ykkösessä pirteästi, sillä neljän pelatun ottelun jälkeen plakkarissa on kymmenen pistettä. Kokkolan pojat ovat siis sarjan tasaisessa kärkikaartissa. Aktiivinen ja suoraviivainen pelitapa on toiminut hyvin. Goncalo Pereiran suojateilla on välillä ollut varaa jopa tuhlailla maalipaikkoja. Viikonloppuna KPV oli ensin lirissä aggressiivisesti pelannutta PKKU:ta vastaan, mutta ottelun edetessä osoitti paremmuutensa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

FF Jaro

@FFJaro
Imorgon spelas den fjärde omgången i finska cupen. Förutsättningarna inför matchen samt tränare Vidjeskogs tankar kan du nu läsa på vår hemsida.

Huomenna pelataan Cupin neljäs kierros.
Ottelun lähtökohdat ja valmentaja Vidjeskogin mietteet ovat nyt luettavissa nettisivuiltamme.

Jaro oli pirteä jo kevättalvella, kun vei nimiinsä hallikauden Ykkösliigacupin. Sarjapeleissäkin otteet ovat olleet voittopuolisesti hyviä, mutta vieraissa tuli kuonoon kauden yläkanttiin aloittaneelta JIPPOlta. Kaikella todennäköisyydellä Jaro tulee taistelemaan tällä kaudella Ykkösliigan kärkisijoista – ainakin sarjan alkupuoli on sujunut paremmin kuin miesmuistiin. Sairastuvalta puskee miehiä kokoonpanoon, mutta Edvin Crona loukkaantui viikonloppuna.

Jaro on suosikki ottelussa. Suorasta voitosta kerroin ei aivan taivaisiin yllä, joten otetaan Foggybetiltä veto, jossa Jaron on voitettava ja lisäksi johdettava puoliajalla. HT/FT on vedon nimi amerikaksi, ja sillä tuplaa rahat. Kelpaa!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.