Suomen Cup ti 03.05. klo 18:00

KPV - VPS

Suomen cupissa derbyhenkeä!

Tiistaina Suomen Cupissa on hulinapäivä, kun otteluita tahkotaan peräti viisitoista. KPV:n ja VPS:n cup-matsi siirrettiin keskiviikosta päivää aikaisemmaksi. Molemmilla joukkueilla on täysi ohjelma myös omissa sarjoissaan, joten viikkopeli tuo ylimääräistä rasitusta, ja ainakin vaasalaisten leirissä on harkittu hieman miehistön kierrättämistäkin.

KPV teki Ykk√∂sess√§ kauden avauksessaan suunnilleen kaikista paikoistaan maalin, mutta kahdessa seuraavassa matsissa ei maaleja ole syntynyt. Maaleja tekev√§ k√§rkipelaaja joukkueelta kyll√§ puuttuukin. Viikonloppuna J√§PSi√§ vastaan KPV pelasi vierasottelun hallissa ‚Äď maaliton tasapeli on varmaankin molemmille reilu tulos. Cupissa Vepsu antaa KPV:lle kovan tasonmittauksen, kun vaasalaiset ovat p√§√§sseet maistamaan liigavauhtia.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Vauhti oli Kuopiossa liian kovaa, ja Vepsu ei perjantaina kyennyt hakemaan KuPSilta pisteitä. Hyvän alun jälkeen alla on nyt Veikkausliigassa kolme tappiota. Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillä pelaajat ovat toisilleen tuttuja, ja talvella pelattiin vastakkain harjoituspeli, jossa VPS oli selkeästi parempi. VPS:n laajempi rinki on otteluruuhkassa tietysti etu.

Vetoihin lähtee, että molemmat joukkueet eivät onnistu maalinteossa (BTTS: No). KPV:n viimeistelyongelmat ovat ilmeisiä, ja liigatason puolustus voi olla ylitsepääsemätön este. Yli kahden kerroin on hieman liikaa, ja tähän tartutaan.

10 euroa pelirahaa