Jalkapallon MM pe 09.12. klo 17:00

Kroatia - Brasilia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jogo bonito on Kroatialle liikaa – pelin jälkeen vuorossa on laukkujen pakkaaminen!

MM-kisoissa tunnelma tihenee. Kroatia selvitti Japanin pilkuilla, ja Brasilia leikitteli Etelä-Korean nurin. Puolivälierissä Kroatia saa kovimman mahdollisen vastuksen – niin hyvältä Brasilia on näissä kisoissa näyttänyt. Kroatia vahvisti mainettaan varmana pilkkujoukkueena, sillä ruutupaidat eivät ole ikinä hävinneet MM-kisoissa pilkkukisaa. Brasilian ensimmäisen jakson leikittely oli lopullinen myrskyvaroitus kaikille muille joukkueille.

Kroatia soitteli avauspuoliajalla toista viulua, sillä Japani oli todella pirteä ja meni ansaitusti juuri ennen taukoa. Toisen puoliajan 10. minuutilla Kroatia tuli tasoihin, ja maali syntyi kuin varkain: Ivan Perisic vastasi todella komeasta viimeistelystä. Toisella jaksolla Japani tyytyi hakemaan ratkaisua vastaiskuilla. Myös jatkoajalla Kroatia onnistui paineistamaan vastustajaansa, mutta lopuksi mentiin pilkuille, jossa sankariksi nousi maalivahti Dominik Livakovic.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Japani oli sinällään pirteä vastus, ja Brasiliaa vastaan Kroatia joutuu nostamaan tasoaan radikaalisti, mikäli meinaa edetä finaalipeleihin. Brasilia ei joutunut antamaan Etelä-Koreaa vastaan kaikkeaan, vaan avausjakson jalkapallotaide riitti ratkaisemaan pelin. Brasilian tason laajuudesta kertoo, että se on jo tähän mennessä käyttänyt kaikkia 26 pelaajaansa kisoissa – tätä ei ole mikään joukkue aikaisemmin tehnyt. Viimeistään neljännesvälierissä Brasilia nosti itsensä kiistattomaksi mestarisuosikiksi. Silti Neymarin paluu oli brasseille iso asia.

Troll Football

@TrollFootball
South Korea trying to stop Brazil

Tipseissä mennään täysin kylmästi Brasilia edellä. Vähintään kahden maalin voittoa haetaan, sillä ei tässä ottelussa repeäminenkään ole pois suljettua. Kun kerrointa saadaan hyvän matkaa päälle kahden, tämä kyllä maistuu ihan mainiosti peleissä. Mr Green tarjoaa topit, joten jälleen pääsee tätä buukkeria kehumaan ja suosittelemaan.