Nations League pe 03.06. klo 21:45

Kroatia - Itävalta

Ralf Rangnick hyppää Itävallan peräsimeen! Onko Kroatian laatu liikaa valmentajan debyytissä?

Itävalta pelasi surkeat MM-karsinnat, eikä joukkueen vireystila tällä hetkellä vakuuta. Toisaalta joukkueella on nyt uusi päävalmentaja, mutta nopeaan suunnanmuutokseen on silti vaikeaa uskoa. Kroatia on aina vahva kotonaan ja Kansojen liigassa se päässee taistelemaan Ranskan ja Tanskan kanssa tiukasti kärkisijoista.

Ralf Rangnick on ollut viimeisen vuoden aikana todella kiireinen mies. Manchester Unitedin kauden päätteeksi mies ei ole kauaa lomaillut, vaan uusi pesti on jo olemassa. Seuraavana työkutsun on tarjonnut Itävallan maajoukkue, jonka peräsimessä saksalaiskonkari aloittaa tehtävänsä heti Kansojen liigassa. Työnsarkaa riittää tässäkin joukkueessa, sillä MM-karsinnat menivät täysin penkin alle, eivätkä suoritukset ole olleet edes näennäisesti kelvollisia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Manchester Unitedin neuvonantajan tehtävät oikeastaan ennen alkamistaan jättäneen Rangnickin hyppy itävaltalaisten peräsimeen on melko pehmeä siinä mielessä, että tuttuja pelaajia riittää. Bundesliiga-vetoisessa miehistössä pelaavat esimerkiksi Marcel Sabitzer sekä Kondrad Laimer RB Leipzigista, Stuttgartin Sasa Kalajdzic sekä Christoph Baumgartner Hoffenheimista.

Kroatia on todella vahva ryhmä. Joukkue on ollut hyvässä vireessä ja se voitti vahvoilla esityksillä MM-karsintalohkonsa. Vahvuutta on kentän jokaisella osa-alueella ja erityisesti keskisektorilla laajuus on selvästi vastustajaa kovempi. Esimerkiksi Luka Modric, Mario Brozovic ja Mateo Kovacic ovat laajuutta luomassa. Kroatialaisittain kotietu on aina todella vahva ja se on pakko huomioida myös Itävalta-ottelun betseissä.

Valitettavasti Rangnick on jälleen työntänyt kätensä syvälle mätään pesäkkeeseen, jossa on isoja ongelmia. Tämä on saksalaiselle toki tuttua touhua seurajoukkuepuolelta, mutta nopeaan muutokseen tekemisessä on vaikeaa uskoa. Kroatia-ottelusta on tulossa hankala vieraille, eikä tilannetta yhtään auta se, että tähtipelaajalla David Alaballa on ollut pahoja terveyshuolia. Viime viikolla Mestarien liigan finaalissa operoinut puolustaja on ensinnäkin ollut kehnossa vireessä Real Madridissa ja saattaa olla kokonaan telakalla tässä matsissa. Betsit vedetään Kroatialle (1×2).

10 euroa pelirahaa