Nations League ma 06.06. klo 21:45

Kroatia - Ranska

Ranska menetti Mbappén sairastuvalle! Hätää ei kuitenkaan ole, sillä syvyyttä piisaa

Ranska kärsi avausmatsissaan shokkitappion Tanskaa vastaan kotinurmellaan ja seuraavana joukkue vierailee Kroatiassa. Isäntä hävisi niin ikään ensimmäisellä kierroksella kotonaan, kun Itävalta haki pisteet mukaansa. Jobinpostia tuli varsinkin ranskalaisittain, kun kaksi tärkeää pelaajaa loukkaantui kesken kamppailun.

Didier Deschamps ei ole tällä hetkellä maajoukkueen mukana, mutta sen ei toki pitäisi menoa hidastaa. 1–2-tappio oli kuitenkin tosiasia Kansojen liigan avauskierroksella ja se päätti myös joukkueen seitsemän matsin voittoputken. Tappion lisäksi huonoja uutisia olivat myös loukkaantumiset, kun sekä Kylian Mbappé että Raphael Varane jättivät kentän. Erityisesti jälkimmäisellä on jo valmiiksi allaan todella rikkonainen kausi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ranskan tulivoima ei toki rajoitu huippunuorukaiseen, vaan penkiltä löytyy syvyyttä. Esimerkiksi hurjia tehoja Bundesliiga-joukkueensa RB Leipzigin paidassa mättänyt Christopher Nkunku on potentiaalinen ehdokas hyökkäykseen Karim Benzeman ja Antoine Griezmannin kaveriksi. Avausmatsissa huilannut PSG-toppari Presnel Kimpembé puolestaan paikkaa erinomaisesti Varanen jättämän aukon.

Kroatian puolustus sai kunnon myrskyvaroituksen vastustajien tasosta Kansojen liigassa, kun ennakkoon heikompi Itävalta sahasi sen täysin kanveesiin. 0–3-numeroin päättynyt matsi ei todellakaan lupaa hyvää Ranska-kamppailun alla. Mbappé on sivussa, mutta tulivoima ei katoa mihinkään. Nkunkulla on varmasti näyttöhaluja ja tämän päästessä Benzeman rinnalle jälki voi olla tuhoisaa.

Isäntien alakerta joutuu vielä kovemmille kuin Kroatiaa vastaan. On vaikeaa uskoa, että Ranska häviäisi kahdesti peräkkäin näin merkittävällä materiaaliedulla. Kroatialla on edelleen kokoonpanonsa osalta muutamia kysymysmerkkejä – esimerkiksi avausmatsissa huilanneiden Josko Gvardiolin sekä Sime Vrsaljkon pelaaminen on epävarmaa. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1×2).

10 euroa pelirahaa