UHMAPELAAJAT su 03.07. klo 21:00

Kroatia - Suomi

Kivikova Kroatia on paha vastus – mutta Susijengi kestää!

Susijengi oli Ruotsia vastaan vaikeuksissa alussa, mutta saatuaan jalan kunnolla kaasupedaalille Ruotsille jäi matsista ainoastaan muruset. Hyvin roolitettu Susijengi tulee olemaan EM-kisoissa kova luu, jos kaikki menee putkeen – Lauri Markkanen on joukkueelle todella iso vahvistus. Kun muu joukkue käsitti, miten parasta pelaajaa pitää ruokkia, alkoi Ruotsin korin alla melkoinen mayhem.

Susijengi varmisti voitollaan Ruotsista lohkon kärkipaikan, mutta ilman motivaatiota ei mene Kroatia -ottelukaan: ansaitut pisteet siirtyvät seuraavalle tasolle. Lasse Tuovi tuntuu istuvan päävalmentajan rooliin kuin itsestään. Kroatiaa vastaan on pidettävä puolustus alusta asti tiukkana, ja vauhtia on pidettävä. Ottelun avainsana onkin tempo, jonka on pysyttävä kovana alusta loppuun.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kroatia menee lohkosta jatkoon, jos kaataa Suomen ja samalla Slovenia päihittää Ruotsin. Joukkue koveni tähän slottiin todella paljon, sillä NBA:n puolelta rinkiin tulivat Bojan Bogdanovic sekä Ivica Zubac. Lisäksi messissä on Euroliiga-tason körmyjä, joten mitenkään kevyt porukka ei tosiaan nyt ole vastassa. Sloveniaa vastaan Kroatian porukka oli kyllä vielä kovasti keskentekoinen, ja Susijengiä vastaan voikin odottaa valmiimpaa pakkaa.

Kroatia on siis suosikki, mutta Susijengi saa melko komeaa tasoitusta eteen. Tekeekin mieli katsoa poikamme venymistä kovassa paikassa. Tämänhetkisestä Susijengistä on nimittäin todella hyvä tuntuma.

10 euroa pelirahaa