World Rally Championship pe 22.04. klo 09:33

Ralli - Kroatian MM-ralli

Kroatiassa uudet kujeet!

Rallin MM-sarja palaa peräti kahden kuukauden tauolta – tällä kertaa vuorossa on Kroatian asfalttiralli. Alkuvuosi oli talleille suoranaista kaaosta, kun uusilla autoilla päästeltiin kahdessa rallissa, mutta Ruotsin rallin jälkeen on aikaa ollut koota ensimmäisistä ralleista tulleita oppeja. Lisäksi tallit ovat pystyneet keskittymään autojen kehitystyöhön sekä testaamiseen – keihäänkärkenä ovat varmasti olleet suorituskyky ja luotettavuus.

MM-sarjaa johtavan Kalle Rovanperän viime vuoden Kroatian ralli meni pilalle varhaisen ulosjaon vuoksi, mutta ensimmäistä maailmanmestaruuttaan tavoittelevalla nuorukaisella kävi hyvä flaksi: mies pääsi ajamaan arvonnan jälkeen ylimääräisen testipäivän viime viikolla Kroatiassa. Kyseessä oli rengasvalmistaja Pirellin testaus asfalttirenkaille. Ylimääräinen testipäivä antoi Rovanperälle varmasti kullanarvoista kokemusta olosuhteista.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viime vuoden voittaja Sebastien Ogier ei ole puolustamassa voittoaan, mutta muut palkintopallimiehet Elfyn Evans ja Thierry Neuville ovat paikalla. Myös Ott Tänakilla on varmasti sanansa sanottavana, kun pisteitä jaetaan – tosin se vaatisi Hyundain suorituskyvyn parantumista verrattuna alkuvuoden kisoihin. Kaikilla kuljettajilla on riesanaan Kroatian rallin erityishaaste – väylien pito vaihtelee jopa mutkasta toiseen todella rajusti.

Rovanperä on vuotta kokeneempi, ja testien perusteella asfaltilla on tapahtunut kehitystä. Auto on paremmin balanssissa, ja tämä tietää todella hyvää. Moni asia on vielä hämärän peitossa, mutta Kallen top 3 -sijoituksesta otetaan veto. Yli kahden kertoimessa on ilmaa.

10 euroa pelirahaa