ke 05.07. klo 18:30

KTP - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Molemmat joukkueet ovat vireessä, mutta vierasjoukkue on tulikuuma!

Suomen Cupin puolivälierissä on mukana kuusi seuraa Veikkausliigasta, yksi joukkue Ykkösestä, ja yksi yllättäjä Kolmosesta. Nykymuotoinen Suomen Cup on kokenut renessanssin, kun turhista kikkailusta on luovuttu: nyt kuka tahansa pystyy haastamaan isompansa ja olla mukana luomassa cup-romantiikkaa. KTP:llä on kokemusta cupissa menestymisestä, sillä kotkalaisilla on turnauksesta peräti neljä voittoa takavuosikymmeniltä. AC Oulu jahtaa ensimmäistä cupin voittoaan.

Vihjeen lopussa ohjeet ilmaisvetojen naaraamiseen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP on antanut piut paut ennakkoarvioille, että se olisi todennäköisin putoaja Veikkausliigasta. Tällä hetkellä kotkalaiset ovat sarjataulukossa seitsemäntenä, ja Jussi Leppälahti saa joukkueensa pelaamaan laadukasta futista illasta toiseen. KTP on onnistunut tilkitsemään alakertansa mainiosti, sillä kolmessa viime pelissä ei joukkueelle ole tehty yhtään maalia. AC Oulu on KTP:n ensimmäinen liigatason vastus tämän vuoden Suomen Cupissa.

AC Oulu on sen sijaan kaatanut cupissa vain Veikkausliigassa pelaavia joukkueita. VPS:ää vastaan jatkoon menoon tarvittiin tosin pilkut. Sen jälkeen on liigan puolella kaadettu SJK ja Haka upeiden esitysten jälkeen. Yksi tämän kauden löydöistä, Ashley Coffey jatkaa maalien sylkemistä, ja Otso Liimatan suorituksia kannattaa mennä katsomaan niin kauan kuin se on mahdollista Suomen kamaralla. Tällä hetkellä oululaiset ovat kentällä tulikuumia.

KTP ei ole tällä hetkellä helpoin mahdollinen porukka, mutta AC Oulu on tässä matsissa ehdoton vetokohde – niin kovalla tasolla se suorittaa juuri nyt.

Voita kympillä 24,50€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa xx€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa AC Oulua kertoimella 2,45.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.