Korisliiga ti 18.10. klo 18:30

KTP - BC Nokia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nokia niiasi viimeksi rumasti – jatkuuko mahalasku Kotkassa?

Tiistaina pelataan Korisliigan kärkiottelu, kun sarjaa neljän kierroksen jälkeen johtava KTP saa vastaansa tasapisteissä kolmantena olevan BC Nokian. Aivan näin korkealle ei joukkueita ennen kautta lotottu, vaikka KTP on ehdottomasti sarjan top 5 -kamaa. Nokialaisten hyvä alku on hieman suurempi yllätys tässä vaiheessa.

KTP:n ulospuhallus tuli kotona Lahtea vastaan, ja tuloksena oli selkeä tappio. Kyläreissu Uusikaupunkiin menikin sitten paremmin, ja kotkalaiset palasivat voittojen tielle. Jordan Giles oli KTP:n pistelinko, mutta erityismaininta on annettava hyvin pelanneelle sentterille Mubashar Alille, joka nostaa profiiliaan ottelu ottelulta. Joukkueella on jonkun verran kolhuja, joten tiistaina nähdään muutamakin GTD (Game Time Decision).

RULLAILE 200 K√ĄTEISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

BC Nokialta ei odotettu aivan hirveitä tälle kaudelle, ja kolme ensimmäistä otteluvoittoa hieman pääsivät yllättämään. Sitä syvempi olikin niiaus kotona loukkaantumisista kärsiviä Kouvoja vastaan. Kouvolalaiset tekivät Nokian hyökkäyksestä toisella jaksolla täysin aseettoman, ja tästä pelistä jäi kyllä todella paljon parannettavaa. Perrion Callandret sekä Antti Ahonen puuttuvat vierailta kokoonpanosta.

Korisliiga

@Korisliiga
Se on morjensta p√∂yt√§√§n! ūü§© #Korisliiga @RuutuUrheilu

Katso Top 10 kokonaisuudessaan: youtube.com/watch?v=TG6bEQ…

KTP on luokaltaan kovempi joukkue, ja kolmella ulkkarilla operoivan Nokian edellinen esitys ei vakuuttanut. Jos GTD:t eivät käänny liian epäedullisiksi isännille, saadaan aikaiseksi hyvä tasoitusveto kotivoitosta. Ja kaikkein paras kerroin tulee, kun vedetään tuplakertoimella!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle KTP -5.5 kertoimella 1,84.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,84 ūü§ė