ke 21.06. klo 18:30

KTP - EIF

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeksi tarvittiin pilkut Ykkösen joukkueen pudottamiseen – käykö niin tälläkin kertaa?

Suomen Cupissa on jäljellä vielä kuusitoista joukkuetta, ja juhannuksen alla pelattavissa neljännesvälierissä on muutama oikein mielenkiintoinen match up. KTP saa vieraakseen Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvan EIF:in, joten kotkalaisten suotuisa cup-ohjelma saa jatkoa. Viime kierroksellahan KTP pudotti Gnistanin pilkuilla. Tammisaarelaisilla vastus sen sijaan cupissa kovenee oleellisesti.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP on saanut valmistautua tähän otteluun rauhassa toista viikkoa. Liigassa alla on kaksi tappiota, mutta esitykset ovat olleet pääosin hyviä, ja KTP on parempi joukkue, mitä etukäteen yleisesti Veikkausliigan ennakoissa arvioitiin. Tappiosta huolimatta Jussi Leppälahden suojatit haastoivat HJK:n oikein nohevasti, ja tämä jos mikä lupaa jatkoon hyvää. Tällaisenaan KTP ei tule tällä kertaa Veikkausliigasta putoamaan.

KTP

@KTPKotka
”Taren” paluu lähestyy - ”Alkuviikosta saan kasvomaskin”

Lue Suomen Cup ennakko: fcktp.fi/uutiset/7389-t…

Liput otteluun: fcktp.fi/kauppa/paasyli…

⚽️ KTP - EIF
🗓️ 21.6.
🕰️ 18.30
🏟️ Arto Tolsa -areena

#FromTheDocks #KTPKotka #SuomenCup

EIF on tasaisen Ykkösen kärkitaistossa tällä hetkellä kolmantena. Joukkueen paletti on todella hyvän oloinen, eivätkä nousukahinat yllättäisi tällä kaudella ollenkaan. EIF pyörittää hommaa melko kapealla pakalla, joten loukkaantumisten pienikin kasautuminen tarkoittaa kyllä avauksen tason putoamista selkeästikin. Lauantaina puuttui pari avauksen miestä kokoonpanosta – nähtäväksi jää, mikä on tilanne keskiviikkona.

Kuuma keli tuo oman lisänsä keskiviikon matsiin. Tasoeroa on isäntien hyväksi hieman, mutta Gnistan osoitti, että Ykkösen kärjessäkin taso on kova. Otetaan perustason veto sille, että EIF pääsee vähintään pilkuille – eli puolen maalin händäri vieraille. 888Sport maksaa tästä todella mukavasti!