Ykkönen ma 30.05. klo 18:30

KTP - EIF

KTP ja EIF yrittävät tilkitä puolustustaan!

Ykkösen sarjataulukko on tällä hetkellä kryptistä luettavaa, sillä joukkueet ovat pelanneet eri määriä otteluita. Sekä KTP että EIF ovat kuitenkin vajaan kahden pisteen ottelukohtaisessa keskiarvossa, ja ovat tasaisessa sarjassa iskuasemissa. Pisteet ovat kalliita sarjassa, josta kauden lopuksi putoaa peräti neljännes joukkueista.

KTP:n edellinen Ykkösen peli Järvenpäässä päättyi pettymykseen, ja Suomen Cupissa liigavauhti osoittautui liian kovaksi, ja Haka vei jatkopaikan lukemin 2-4. Kotkalaisten alakerta ei ole ollut tiiviimmillään, ja poissaolot ovat tähän ainakin osasyynä. Vaativa kotkalaisyleisö odottaakin tästä ottelusta varmasti voittoa, ja Jussi Leppälahden olisi tehtävä tulosta Ykkösen tasolle sangen hyvälaatuisella porukalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Kuten aikaisemminkin näissä tipseissä todettiin, EIF ei näyttänyt PK-35:n isäntänä täysin vakuuttavalta. Niinpä KuPS oli odotetun paha vastus Suomen Cupissa, ja tipsattu overi piti tässä matsissa helposti. Tammisaarelaisten puolustus on siis pieni kysymysmerkki tähän taistoon. Kärjessä Adam Larsson tekee tulosta ja on tällä hetkellä jaetulla kärkisijalla maalipörssissä.

Vedoissa lähdetään runsasmaalisuudesta – molempien joukkueiden viimeaikaiset otteet viittaavat overiin päin. Markkinatkin ovat tätä haistelleet, mutta tämä tuntuu silti ylikertoimelta. Overilla siis uuteen betsiviikkoon!

10 euroa pelirahaa