Ykkönen ke 15.06. klo 18:30

KTP - Gnistan

Uudelleen underia Kipinän peliin!

KTP ja Gnistan tarjoilevat keskiviikolle todella mielenkiintoisen ottelun: isännät ovat Ykkösen tasolle peruslaadukas nippu, ja Gnistan on aloittanut kauden niin hienosti, että villeimmät kannattajat ottavat puheeksi jo Veikkausliigan, joka on oulunkyläläisille kuin tarunhohtoinen Eldorado. Kotkasta pisteitä ottamalla Kipinä menisi jo sarjakärkeen.

Tämä viikko on kuitenkin Gnistanille todella kova – viikon sisään pelataan kolme vieraspeliä. Ensimmäinen etappi Pietarsaaressa sujui voitollisesti, ja siinä sivussa Uhmapelaajatkin lunastivat underilla. Gnistanin peli on näppärää, mutta isossa kuvassa koko seura on ottanut määrätietoisia askeleita eteenpäin viime vuosien aikana. Loukkaantumistilanne joukkueella on ennallaan – Lasse Ikonen palaa kehiin pelikieltonsa kärsittyään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

KTP pelasi SJK Akatemiaa vastaan tasapelin, ja pyrkii rästipelinsä jälkeen murtautumaan sarjan kärkikahinoihin. Aivan mutinoitta ei alkukautta ole viety läpi, vaan parantamisen varaa vielä on. Osaltaan tähän vaikuttavat joukkueen loukkaantumiset, joita on edelleen isäntien vaivana – erityisesti maaliahnetta Mikaa on ikävä. Lisäksi tästä ottelusta puuttuu David Ramadingaye korttitilin täyttymisen takia.

Gnistanin kertoimet ovat aivan pelattavuuden rajoilla, ja pienellä hyvällä tahdolla pelisuositus voisi olla vierasvoitto. Maistuvampi on sen sijaan vähämaalisuus – ottelu tulee olemaan tiukkaa vääntöä, eikä vapaataipaleita tule olemaan kummallakaan porukalla.

10 euroa pelirahaa