Suomen Cup ke 25.05. klo 20:00

KTP - Haka

Isäntien luottotoppari loukkaantui! Vyöryykö Haka jatkoon Arto Tolsa Areenalla?

Haka kohtaa Suomen Cupin vitoskierroksella KTP:n. Takavuosilta tuttu taistelupari Ykkösestä astelee nurmelle, mutta tällä kertaa selvä ennakkosuosikki on vieraspäädyssä. Veikkausliigassa Haka pääsee harvemmin tällaisista lähtökohdista matseihin, mutta joukkueen miehistö on todella vahva keskinäisessä vertailussa. Alkukauden huippunäytöt pääsarjakentillä antavat osviittaa, kuinka suuri kuilu näiden kahden joukkueen välillä on. Huomionarvoista on myös, että kotijoukkue joutunee tähän kamppailuun hieman repaleisella puolustuspermanentilla.

KTP hävisi Järvenpäässä edellisessä ottelussaan viime perjantaina, kun JäPS piti Ykkösessä pisteet 2–1-voitolla. Seuraavassa matsissa vastassa on täysin eri kaliiperin joukkue, kun edelliskierroksella Suomen Cupissa rankkupotkukisan kautta jatkopaikkansa selvittänyt Haka vierailee Arto Tolsalla. Kotkalaisten kausi on käynnistynyt kaksijakoisesti ja joukkue on pelannut vasta kaksi sarjakamppailua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On vaikeaa uskoa, että Haka tötöilisi toistamiseen cup-kentillä. Toki Teemu Tainio varmasti kierrättää jälleen kokoonpanoaan, mutta seuraava matsi on kuitenkin vasta lauantaina. Viimeksi joukkue pelasi sunnuntaina, kun se oli vastaantulijana HJK:ta vastaan Helsingissä. Joukkueen tulivoima on kuitenkin aivan eri luokkaa verrattuna kotkalaisiin.

Lee Erwin on mättänyt alkukaudella maaleja Veikkausliigassa mukavalla tahdilla ja tämän tukipilarina pelannut Stavros Zarokostas on niin ikään ollut mainio. Ensin mainitulle saattaa olla huilia tarjolla, mutta ei pidä unohtaa myöskään Logan Rodgersonia. Valkeakoskella on tehty tälle kaudelle erinomaisia hankintoja, jotka ovat jo tähän saakka ulosmitanneet potentiaalinsa Veikkausliigassa.

Isännän peliesitykset eivät ole täysin vakuuttaneet, eikä se pysty tasapäisesti Hakaa tällä hetkellä haastamaan. Mitään murskajaisia ei välttämättä ole tiedossa, mutta vierailija vie jatkopaikan. Pelivalinnaksi otetaan siis Haka-voitto (1×2). Isäntä sai edellisessä matsissa ikävää jobinpostia, kun luottotoppari Lassi Nurmos loukkaantui. Tärkeän puolustajan puuttuminen ei ainakaan lisää luottamusta isäntiä kohtaan cup-kamppailun alla.

10 euroa pelirahaa